Vad är en dekorativ Björk?

Vad är en dekorativ Björk?

I liggande design finns det tre typer av träd--evergreen, skugga och prydnadsträd. Björkar används som både skugga och prydnadsträd. Många har attraktiva blad som ändrar färg i höst och stora stilig bowers. Björkar kan nå 40 fot lång med grenar som gör bladen ser ut som ett släppa vattenfall. Människor värderar det visuella intrycket av en smidig, curling bark, alltför. Du har ett antal alternativ att välja mellan när du väljer en Björk för din hem landskapsdesign.

"Japansk vit Björk": Betula platyphylla "Japonica"

"Japansk vit Björk" gör en fantastisk prydnads träd med glansiga bladen mot en skarp vit stam. Dessa är härdiga genom till zon 2, och de växer mycket snabbt. Kom hösten de gröna bladen tar på en nästan gyllene nyans. Bowers av denna Björk är tillräckligt stor för att ge skugga i din gräsmatta. Om du har en Zen-Trädgård, gör dessa också lämplig bonsaiträd. "Japansk vit Björk" gillar ett soligt läge med fuktig lerjord.

"Whitespire Björk": Betula populifolia

"Whitespire Björk" växer till en pyramid form. Barken har en kalkhaltig färg. Liknar den

"Japansk Björk," "Whitespire Björk" har levande gröna blad som tur solgult under hösten. Under sommarmånaderna växer dessa prydnadsträd små hängen som har nästan en bee-nest form. För gräsmattor och landskapsarkitektur dessa träd komma högt rekommenderade tack vare deras motstånd både japanska skalbaggar och brons Björk provtagare. Höjden gör detta ett bra val för egenskapen rader, eller för användning som ett ankare. Den är härdig till zon 4 och föredrar våt jord.

"Crimson Frost Björk": Betula platyphylla var. szechuanica x Betula pendula "Purpurea" "Crimson Frost"

"Crimson Frost Björk" har en mycket tilltalande visuell effekt i en gräsmatta. Den har vit bark med inslag av kanel och mörkt vinrött färgade blad. Kom hösten bladen slå mot harvest orange och gult. Detta särskilda träd är en hybrid prydnadsväxter som korsar "Purple Rain Björk" med en "japanska vit Björk." "Crimson Frost Björk" fungerar bäst som en accent träd, omgiven av små kompletterande-färgade blommor. Placera den i väl brukat jord som har en liten sura innehåll.

"Heritage River Birch": Betula nigra "Heritage"

"Heritage River Birch" är ett sjukdomsresistenta prydnads träd som gör den idealisk för landskapsplanering. Bark peeling bära en krämig-orange eller rosa nyans och bladen är glänsande gröna. Jämfört till andra floden björkar färgen i stammen av "Heritage floden Björk" är mer enhetlig. Dessa träd växa snabbt särskilt när de får rika, fuktig jord. Du kan växa detta träd i härdighet zoner 4a till 9a så länge den alkaliska nivån i marken inte går över 6,5.

"Young's Weeping Birch": Betula pendula "Youngii"

Asymmetriska strukturen av denna Björk gör det perfekt för människor med begränsad mängd gården utrymme. "Young's Weeping Birch" har vit bark och djupa gröna blad som tur gyllene i höst. Till skillnad från andra björkar växer den bara till ca 15 fot lång, ser mycket ut som ett paraply när mogna. Denna prydnadsväxter gillar jämnt fuktig jord. Det är inte lika motståndskraftig mot brons Björk borer eller bladlöss som vissa andra sorter.