Vad är en bröllop Rose växt?

Även bröllop dag ökade anläggningen är dess vedertagna namn, är denna engelska växt också känd som rambler rosa eller rosa växt. Trots sitt namn, bröllopsdagen rose är en klättrande växt, inte som du vill använda i buketter eller höjdpunkten för din stora dag.

Funktioner

Bröllopsdagen ros växten blommar vita och krämfärgade blommor och funktioner persikofärgade ståndare och gröna blad. Blommorna har en doftande, citrus doft. Vissa blommor är enda petaled, medan andra är dubbel petaled. Anläggningens glänsande blad kommer i medium - till mörk-gröna nyanser.

Tidsram

Bröllopsdagen ökade anläggningen är en sommar växt, blommar i början till mitten av sommaren månaderna juni och juli. På grund av sin förmåga att blomma i de varma sommarmånaderna, välkomnar anläggningen fullt solljus.

Överväganden

Bröllopsdagen ökade anläggningen är en klättrande växt som kan växa till höjder 20 fot. Anläggningen kräver därför ett starkt stöd system för den att växa och frodas. Dessutom bröllopsdagen ökade funktioner vassa törnen, vilket kan göra regelbunden beskärning en utmaning.