Vad är det bästa sättet att rengöra & desinficera ett barns madrass?

Vad är det bästa sättet att rengöra & desinficera ett barns madrass?

Ett barns madrass ser en massa saker. Urin, spyor, avföring och mat är bara några av de saker som kan bli ditt barns madrass smutsig. Det är särskilt viktigt att rengöra och desinficera din barnets madrass om det fanns kräkas, avföring eller urin på det så att bakterier inte sprids och lukter inte dröjer sig kvar. Det bästa sättet att rengöra och desinficera din barnets madrass är med vanliga hushållsprodukter du sannolikt redan har i ditt skafferi.

Instruktioner

•Vacuum löst damm, smuts och skräp från madrassen med en dammsugare bifogade slang. Vänds madrassen och Dammsug den andra sidan, alltför.

•Combine 1 qt. kallt vatten och 1 msk tvätt tvål i en hink. Använd en visp för att blanda upp det tvål och vattnet att bilda tjocka SÅPLÖDDER.

•DIP en svamp i tvålvatten att ösa ut SÅPLÖDDER. Behandla alla nedsmutsade partier av madrassen med svamp och tvålvatten. Gnugga nedsmutsade ställen fast, med en cirkelrörelse tills fläcken är borta.

• Fyll en tom sprayflaska med vit vinäger. Spraya ner hela madrassen med vinäger och sedan strö en ljus beläggning av bakpulver ovanpå. Låt ättika och bakpulver torra i flera timmar.

•Vacuum det torra pulvret från madrassen. Vänds madrassen och behandla andra sidan på samma sätt. Vinäger kommer att rengöra och desinfektera madrassen medan bakpulver kommer att eliminera eventuella lukter.