Vad är den snabbaste växande Evergreen?

Vad är den snabbaste växande Evergreen?

Evergreens kommer i ett så brett spektrum av storlekar och former att de kan användas i nästan oändliga kombinationer i bostäder landskapsarkitektur. Vintergröna träd, buskar och marken täcker erbjuder villaägare attraktiva, året runt täckning med enkelt underhåll. Välj de snabbaste växande sorterna för privatlivet screening, Stiftelsen områden och tomma områden där preparatet växter kommer att lägga till färg och intresse för vintern landskapsarkitektur.

Tuja

Aborvitae, botaniska namn Thuja spp., är en populär landskap växt som kan fylla en mängd olika landskapsplanering behov, beroende på klimatet villkorar. Den levereras i en mängd olika sorter, i olika former och färger. Green Giant sorten är en av de snabbaste växande typerna som finns. Det kan lägga till 3 till 4 inches av ny tillväxt per år och kan växa till 60 fot lång, enligt webbplatsen Missouri botaniska trädgård. Denna sort föredrar fuktig, väl dränerande jord i full sol eller halvskugga. Green Giant sorten är inte särskilt om jordtyper som dränering är tillräcklig.

Cypress

Många typer av cypress erbjuda villaägare snabbt växande täckning av landskap områden. Tillväxten är beroende av klimatförhållandena, naturligtvis, och tillgången på vatten och gödningsmedel påverkar tillväxt. Med sin höga, tunna form ger italienska cypress höjd för accenting runt strukturer. Den växer snabbt i full solsken i väl dränerande jord, att nå upp till 40 fot lång. Sorten Horizontalis är ett populärt val för dess mer horisontell-fördelande grenar.

Holly

De glänsande, gröna blad av holly buskar, Ilex spp., ge snabb täckning för stiftelsen planteringar och häckar på egenskaper. Den traditionella, bredbladiga typ med röda bär är dock inte den enda typen tillgänglig. Dvärg arter som jättar som når 70 fot lång fylla olika landskap behov, enligt fina trädgårdsskötsel magazine. Bär kan vara röda, gula, orange eller svart.

Juniper

Enbär är tillgänglig i ett antal sorter för många typer av landskap användning. Lågväxande vintergröna marken täcker ge både färg och intresse för öppna områden och stiftelsen planteringar. Enar, i allmänhet tål ett antal ogynnsamma förhållanden, men bäst i full sol och bra dränering, enligt Clemson Universitys hemsida. Bar Harbor är en av de snabbaste växande vintergröna marken täcker. Dess blå-grå blad vänder plommon färgat på vintern.

Spruce

Gran, Picea spp., är en av de snabbaste växande vintergröna träd som finns i en mängd olika sorter som växer från 15 till 50 fot lång. Typer kan vara smala eller breda i columnar form, med korta, gröna nålar. Grenar tenderar att sloka med åldern. De kräver väl dränerande jord och medelstora till stora mängder fukt. Vattna under torra perioder.