Vad är buskar av Wisconsin?

Buskar i Wisconsin inkluderar needled evergreens, men många fler escarolesallat typer. Många av Wisconsin buskar serverar landskapsarkitektur ändamål, med en förmåga att överleva ofta ogästvänliga villkoren för statens vintrar.

Typer

Bland typerna av vintergröna buskar i Wisconsin är kanadensiska yew, smygande juniper och gemensamma juniper. Escarolesallat buskar inkluderar dogwoods, aska, viburnums, Salix, sumacs, ros arter och vissa kan producera bär.

Geografi

Några buskar, som svart fläder, växa i hela den hela delstaten Wisconsin, vilket gör dem bra val för landskapsplanering oavsett var i den stat du är bosatt. Andra gör bäst i vissa delar av staten, såsom amerikanska plommon, en buske nedflyttade mestadels till södra länen.

Användningsområden

De mindre sorterna av Wisconsin buskar och deras sorter, inklusive gemensamma juniper, är lämpliga som stiftelsen växter, marktäckande eller som en del av en rock trädgård. De större buskarna, som bladdernut, arbeta för att ge skugga och växa i naturaliserad delar av din fastighet.

Fördelar

Fördelarna med infödda Wisconsin buskar inte enbart landskapsplanering relaterade. Typer som nannyberry, blåhägg, pagoden dogwood, winterberry, smooth sumak och duniga arrowwood ger dekorativa bär för landskap, men dessa frukter också hjälpa foder vilda fåglar. Buskarna ger även fåglarna skydd och boplatser.