Vad använder jag tvätta mina fönsterbrädor med?

Vad använder jag tvätta mina fönsterbrädor med?

Fönsterbrädor är lätt att förbise i regelbunden hushållsbruk rengöring. Damm-- och även mögel--kan bygga upp över tiden, lämnar smuts som ser skrämmande att bli av. Fönsterbrädor är enkla att rengöra med billig objekt. En gång rengöras, blir du förvånad över den förbättring som ska göras till den övergripande utseendet på din windows, deras behandlingar och även hela rummet.

Grundläggande fönsterbrädan rengöring

För dagliga bygga upp starta damm och gemensamma hushållet smuts, med en mjuk trasa eller mjuk borste borste för att torka fönsterbräda rent av alla lösa partiklar. Du kan också använda en ren, torr pensel för att sopa bort smuts. Fönsterbrädor som är torr-dammas regelbundet, speciellt med en produkt som drar till sig damm, bör snarare än flyttar runt, behöver bara tvätta en gång med några veckor.

Tvätta fönsterbrädan med en blandning av varmt vatten och flytande tvål. Bara några sprutar på en tvål flaska till ett par koppar vatten kommer att göra. Efter du är klar, skölj sill igen med varmt, rent vatten.

För smutsiga hörn, Använd en medelstor pensel tandborste doppad i tvål och vatten, eller en bomullstuss. Om fläckar kvar, Använd en blandning av gnugga alkohol och vatten för att skrubba dem.

För omålade trä med en naturlig finish, damm med en pappershandduk och spraya med en trä renare.

Rengöring mögel från en fönsterbräda

Alltid bära skyddsglasögon, gummihandskar och en disponibel mask när du rensas mögliga ställen; Det är inte säkert att utsättas för att mögelsporer.

Ett snabbt sätt att ta bort mögel är att använda en mögel remover. Spraya den på formen och låt det sitta i 10 minuter. Torka bort med en mjuk trasa eller svamp. Upprepa tills alla mögel har tagits bort.

En hemgjord rättsmedel är en blandning av 2 koppar klor blekmedel och 6 koppar vatten. Torka i fönsterkarmen med blandningen och skölj bort.

Om ställen inte kommer, kan vakuum en trä fönsterbräda och sedan sand det ner. Trä som har ruttnat kan behöva bytas ut.

Om du hittar mögel fläckar återvänder efter första rengöring, söka personal för att hjälpa dig bedöma och bli av med ett ihållande mögelproblem. På grund av mold hälsorisker, bör du inte tveka att ringa i en expert om du misstänker att mängden mögel ökar eller märker att det är tillbaka inom kort efter varje rengöring.