Vad använder jag för att fylla hål i en stenfot?

Marken under en byggnads stenfoten flyttar jord lösa, erosion, skakningar du kanske eller kanske inte känner och från tunga lastbilar och maskiner köra förbi. Över tid, rörelse orsakar hål och sprickor bildas i grunden. Dessa hål och sprickor bara öka i storlek om du ignorerar dem. Att fylla hål i sprickor i din sten foundation kan leda till djur, insekter och elementen att ange strukturen och orsakar skador.

Instruktioner

•Torka området kring hål eller spricka i din sten foundation med en trasa eller trasa för att avlägsna löst damm och smuts. Att ta bort damm och smuts kan du se några extra hål och sprickor.

•Placera en eller två bitar av stålull i hålet för att fylla hålet så färdig cement kommer att ha något att följa. Sprickor behöver inte stålull fyllning såvida de inte är stora.

•Mix 1/2 gallon färdig cement och 1/2 gallon vatten i en hink rör blandningen till en styv smet med hjälp av en murslev.

•Spread blandningen i hålet och alla omgivande sprickor i stenfoten. Upprepa steg för nästa hål eller spricka du behöver fylla.