Utrotningshotade Marina växter

Utrotningshotade Marina växter

Havet är fyllt med en regnbåge av Marina floran. Dessa växter är mycket rika på mineraler och andra näringsämnen, vilket gör dem nödvändiga för att upprätthålla livet i havet. Fisk, människor och andra havsdjur trivs bort hav grönsaker. Tyvärr blir vissa sea vegetation mer sällsynt, som är mycket oroande. Dessa växter behövs också att upprätthålla känsliga ekosystem.

Mangrove

Mangrove är växter som finns på listan över utrotningshotade arter. Dessa växter fungerar som naturligt vattenfilter för andra marina livet. De skyddar mot erosion samt förbättra andra rotsystem. De tjänar också som ett bra gömställe från rovdjur och en näringskälla för vissa havet liv.

Enligt NOAA fiske finns en lång lista över utrotningshotade Marina växter och ryggradslösa djur (djur med ingen skelett). De säger också att Marina växter kommer i många former såsom alger, blommande växter och sjögräs, bara för att nämna några. Koraller är ryggradslösa djur som också faller i kategorin växt på listan över utrotningshotade arter. Vissa marina växter är på listan över hotade medan andra är på listan över utrotningshotade arter.

Havet Marigold

Havet marigold växter är på hög alert utrotningshotade arter listan. Havet marigold växer i mycket varmt klimat, men mer växter är spolas på stranden hela tiden. Havet marigold växterna är mycket frodiga och växa i tjocka fält. De är blommande växter, producerar vackra gula blommor som liknar växter ovanför vattenytan. Havet ringblommor är på listan över hotade arter.

Johnsons sjögräs

Johnsons sjögräs finns i många laguner, och det har varit på listan över utrotningshotade Marina växter sedan 1998. Denna sjögräs är gradvis dö på grund av föroreningar. Detta gräs är en rik mat källa för havssköldpaddor och andra marina livet. Denna typ av gräs är mycket kort och tät. Detta gräs är skyddad eftersom det är viktig del av ekosystem. Gräset finns i överflöd i Florida.