Utomhusbassäng belysning idéer

Poolerna är underbara tillägg till en bakgård landskap. En pool är en plats att svalka dig under varma dagar eller att underhålla dag eller natt. En pool kan tyvärr ibland också utgöra en risk--speciellt för barn och husdjur, eller vuxna som kan vara omedvetna om sin närvaro. Installera lampor hjälper guide besökare säkert runt poolen medan belysning området trevlig natt. Med all belysning stil alternativ på marknaden, kan pooler tändas för skönhet samt säkerhet.

Ta sig dit

Lamporna på stigar leder till och runt pool-landskap bör placeras högst 15 fot ifrån varandra, som är det största avståndet de kan lysa effektivt, enligt landskap Design råd. Använda under trappa eller indraget däck lampor på trätrappor, däck eller räcken längs knepiga delar av sökvägen för diskret men ändå kraftfull belysning där det behövs mest. Nivåer eller piedestal lampor är ett elegant sätt att lägga till ljus som går genom gräsmattor och öppna områden där det kan vara omöjligt att dölja fixturer i blomsterrabatter eller bladverk. Alternativa lampor på vardera sidan av vägen till bildar en mjuk linje av överlappande ljus.

Underhållande i Pool-landskap

Placera ljus strålkastare--riktade uppåt--för att belysa en cabana, ett lusthus och andra naturliga eller arkitektoniska innehåll nära poolen. Mål eller skärm dem så för att belysa området utan bländande besökare eller grannar. Lägga till romantik i områden av relativa säkerheten ytterligare från pool kanten ner lampor dold i stora träd--särskilt om de används med ett blått filter--. Skenet av LED twinkle lampor gängade genom bladverk erbjuder minimal ljus men massor av charm.

Runt poolen

Nära poolens kant, där vägar kan vara hala och säker fot är en nödvändighet, är det viktigt att använda starkare belysning. Installera flush-monterade däck lampor som följer form poolen att guida folk runt den. Eftersom de är lika med den prydnad, är de inte en snubbelrisk. För extra drama, använda gas facklor här och där några fötter från poolen. Fladdrande flamma återspeglas i vattnet i poolen gör vattnet dansa och spela. Ficklampor Markera poolen på parterna och är särskilt passande för en polynesisk tema.

I poolen

Många nyare pooler har pool lampor byggdes. Dessa fungerar samma funktion som infällda däck lampor--att beskriva poolen och göra det uppenbart. Om din pool är äldre eller utan inbyggda ljus, du kan få en liknande effekt med vattentät LED rep belysning bifogas hela vägen runt kanten av poolen eller dolda under en inre kanten av poolen. Lysdioder är långvariga och finns i många färger som passar dina utsmyckning behov. Du kan också skapa en magisk scen med hjälp av flytande lysdioder - många är formad som lotus blommor eller kommit i andra vatten-inspirerade former--på pool ytan.