Utomhus sol belysning Design handledning

Utomhus sol belysning Design handledning

När du utformar solar utomhusbelysning, beakta flera faktorer. Utomhusbelysning används främst för säkerhet, men fixturer också förbättra ett hem skönhet på natten och blanda med landskapet under dagen. Solar belysning ger flexibilitet i design eftersom du slipper köra lågspänning rader underground för varje ljus. De tre faktorerna att överväga att välja en ljusdesign är dina behov, vilken utrustning bästa adresser dessa behov och hur man kan utföra design att göra mest av solenergi.

Instruktioner

•Sketch ut ditt hem och gård på en bit papper. Proportioner behöver inte vara exakt, även om det är bäst att grovt uppskatta storleken på alla objekt i förhållande till varandra. Inkludera konturerna av ditt hem, uppfart, gångar, trädgårdsområden och andra funktioner som är relevanta för din belysning behov.

•Mark där södra är på ritningen, med hjälp av en kompass om det behövs.

•Shade skiss med röd penna över alla områden du vill tända för säkerhet. Dessa områden kan omfatta veranda, uppfart och gångvägar. Fokusera de flesta av solar belysning på dessa platser.

•Färg skissen med gul penna över områden där du vill belysning för dekorativa ändamål, såsom trädgårdar, vatten funktioner och arkitektoniska särdrag. Om din budget inte tillåter för all belysning du vill, skjuta upp inköp av utrustning för dessa områden.

•Markera områden av ritningen som får gott om solljus, med hjälp av grön penna. Observera de områden som får solen under vintermånaderna, som det är när dina lampor kommer att vara mest aktiva på grund av kortare dygnets ljusa timmar.

•Measure alla säkerhet ljusa områden runt hemmet, såsom längd och bredd av gångvägar och garageuppfarter. Köpa tillräckligt fixturer i din valda stil att skapa kontinuerlig belysning längs alla säkerhetsområden. Kolla belysning förpackningen för information om hur många fötter en fixtur kommer att lysa. Överlappa täckningen av några inches att uppnå de flesta synlighet.

•Välj lampor med solpaneler som fungerar bra i grumlig villkor om du bor i ett klimat som får lite sol. Välj LED-lampor, som minimerar mängden energi som krävs, särskilt om du inte är i ett soligt område. Om de gröna områdena ritningen inte överlappar de röda och gula områdena, välja lampor med flyttbara solpaneler. Ställa in dem en kort bit bort för att placera dem i de gröna områdena där de kommer att ta emot solen.

•Installera ljuset med solpanelerna pekar uppåt i en liten vinkel, vinkelrätt mot den vinkel där solens strålar kommer att drabba dem. För lampor med flyttbara solpaneler, justera panelerna säsongsvis för att följa solen.