Uthärda nötträd i Ohio

Ohio, Buckeye staten, är hem för mer än ett halvdussin sorter av nötträd, både infödda och introducerade. Nut-bärande träd växer i hela staten. Den mest kända, Ohio Buckeye, är staten trädet, källan till Ohio Smeknamn och The Ohio State Universitys berömda symbol. Smeknamnet för skolans atletiska lag är Buckeyes.

Ohio Buckeye

Ohio Buckeye (Aesculus glabra), en oätliga medlem av familjen hästkastanj kan växa till 60 fot i fria. De är vanligare som mindre understory historia träd i västra Ohio. Buckeyes trivs i delvis skuggiga miljöer med fuktig, väldränerad jord. Gul-gröna blommor blommar på våren med trädets tidiga bladverk. Liten, smidig muttern är mörk med en lättare cirkel på ytan. En buckeye i fickan anses anses vara lycklig.

Gul Buckeye

Gul Buckeye (Aesculus flava), också växer från familjen hästkastanj, högre än Ohio Buckeye. Dess lätt trä används att göra möbler, proteser, lådor och lådor. Gul Buckeye är infödd till centrala Appalacherna, växer bra i full sol och är mer motståndskraftiga mot leaf fläck och andra problem än Ohio Buckeye. Nötter är kallade Buckeye för deras likhet med en manlig hjort öga.

Butternut

Butternut eller vit valnöt (Juglans cinerea) är besläktade med svart valnöt, men mycket mindre vanligt. Denna Midwest native trivs i raviner och fuktig botten landar. Det finns i hela staten. Söt, fet frukten var betade av tidiga nybyggare och indianer kokas för att utvinna oljan. Butternuts växa till cirka 60 fot lång, 50 fot brett öppet. Dess lätt trä är beige-rosa.

Amerikan kastanj

Amerikan kastanj (Castanea dentata), när en en stapelföda för indianer och pionjärer i Ohio, är en produktiv mutter producent. Amerikanska kastanjer finns främst i Central Ohio och växa till 80 fot i fria. De också spirande stubbar i naturen, men dör snabbt där.

Kinesiska kastanj

Kinesiska kastanjer (Castanea mollissima), en medlem av familjen Beech, planterades först i Ohio och andra delar av Nordamerika efter blight ödelade Amerikan kastanjen i början 20th century. Kinesiska Kastanjer är mindre, växande endast till ca 50 fot. De producerar en mutter som liknar den amerikanska kastanjen.

Hasselnöt

Hasselnöt eller amerikansk FILBERTNÖT (Corylus americana) växer längs Ohio vägkanter, i staketet rader och vid kanten av skogen. Nut-bärande buskar nå ca 15 fot, och anpassa enkelt till både våta och torra klimat. Hasselnötter, med sina manliga och kvinnliga blommor, behöver ingen utanför pollinerare för produktion av frukt.

Shellbark Hickory

Shellbark Hickory eller King mutter Hickory (Carya laciniosa) är en Midwest infödda som producerar enormt söt nötter som ekorrar kärlek. Den trivs i fuktiga områden som flodslätter och botten landar, och är en hård, tät trä som används för konstruktion, möbler, verktygshandtag och ved.

Hästkastanj

Hästkastanj (Aesculus hippocastanum) är en utmärkt skuggan träd med sin 60-fots span och täta trädkronorna. Dess ätliga nötter är mörkare och mattare än giftiga Buckeye nötter produceras av dess kusin Buckeye trädet, men annars liknande. Hästkastanjer anpassas enkelt till många miljöer och finns statewide.

Svart valnöt

Svart valnöt (Juglans nigra) är en snabbt växande Midwest infödda hittade i hela staten. Flitiga ekorrarna spridning och begrava nötter allmänt. Dess hårda och lätta trä är en topp val för möbler, gun lager, fanér och interior trim. Dess ätliga, oljiga nötter används ofta i matlagning.