Uteplats dörren blinda alternativ

Uteplats dörren blinda alternativ

Altandörrar kan innebära utmaningar när du väljer fönsterbehandlingar, men begränsningar också möjliggöra kul blinda alternativ. Du kan välja en hård fönster eller en mjuk fönster behandling. Göra uteplats dörren del av det större vägg inredning systemet, eller ge det dess egna persienner. Besluta om din prioritet är funktion eller mode.

Lamellgardiner

Överväga lamellgardiner. Denna typ av grundläggande hårt fönster behandling är ofta billig och praktisk. Du kan dra dem tillbaka för att använda dörren eller öppna lamellerna att släppa in ljus samtidigt som privatlivet. De långa vertikala ribbor hänga av en stång som installeras ovanför altandörren.

Luminette

Välj en Luminette om du har en större budget och om du vill ha ett elegant utseende. Luminette liknar vertikala blinda i att båda har vertikala ribbor hängde av stavar. En ren tyg fodrar dock båda sidor av lamellerna på Luminette. Luminette mörkarna är ett bra alternativ om du har högt i tak med fönster över altandörren. Du kan välja att hänga Luminette ovanför de översta windows för att täcka både fönster och altandörrar, bevara lång utseendet på väggen.

Nypa-veck draperier

Avstå från en hård fönster behandling och överväga en mjuk fönster behandling. Nypa-veck gardiner hänga ovanför en uteplats dörren. De består av ett tungt draperi tyg, hängde på ringar som glider på en stång. Du kan köpa nypa-veck gardiner från de flesta institutionen och hem, eller anpassade designers, eller du kan göra dem själv.