Utanför fönstret Trim idéer för hus

Utanför fönstret Trim idéer för hus

Med yttre trim, kan du fästa uppmärksamhet på dina fönster och göra dem kontaktpunkter på ditt hus. Ett brett utbud av trim alternativ finns tillgängliga. När du väljer det bästa exteriör trim alternativet för ditt hus, titta på stilen i ditt hem samt dina alternativ för att säkerställa att de val du gör är estetiskt tilltalande.

Fönsterluckor

Medan fönsterluckor tjänade en gång som en funktion, i de flesta fall är dessa fönster trim bitar dekorativa. Att placera fönsterluckor runt ditt fönster ger ditt hus ett pittoreskt, inhemska utseende. Om du inte planerar att använda fönsterluckorna att täcka din windows, men i stället helt enkelt bifoga dem till huset för dekoration, kan du använda fönsterluckor som, när de är stängda, är mindre än själva fönstret för att undvika beläggning för mycket av ditt hus exteriör med din fönsterluckor.

Trä Trim

En uppsjö av olika trä trim finns på marknaden, så att exteriör hem inredare att producera oavsett utseende med dessa fönster kring tillägg. Välj en slät, geometriska trim för en modernare och okomplicerade utseende eller en intrikat trim--kanske även med små etsningar--att producera en mer uppmärksamhet-får fönstret surround.

Skiktad Trim

Ändra utseendet på din trim genom att skikta mer än en trim typ för att uppmärksamma din Fönstren. Välj handelsrelaterade investeringsåtgärder som matchar väl, såsom olika storlek rektangulära trimmar eller rundade alternativ, att omge dina fönster. Förlägga en trim tätt runt varje fönster; Top första trim med din andra trim alternativet att lägga till komplexiteten i din design.

Hörnet Trim

Klä upp din fönster hörn med hörnet trim. Köpa runda eller fyrkantiga bitar att passa i hörnet av ditt fönster trim där avfasade kanten mellan två bitar av trim lögner. Dessa trim tillägg klä alla exteriör trim att ge din windows ett mindre vanligt utseende.

Fabriken trimma Windows

För att rädda dig besväret att trimma din windows, kan du köpa fabriken trim alternativ. Installera ett pretrimmed fönster när bygga ett nytt hus för att spara tid och kostnader inblandade i trimning. Eller installera fabriken trimma windows när du ersätter windows för att ge din windows en one-step ansiktslyftning.