Uppvärmning ett växthus med propan

Uppvärmning ett växthus med propan

Växthus är av naturen dåligt uppvärmd strukturer. Det tunna membranet av plast eller glas som täcker växthuset tillåter värme ange växthuset under dygnets ljusa timmar, men kan också värme fly på natten. Ett alternativ för uppvärmning av ditt växthus är en bärbar Propan vattenvärmaren. Du kan köpa bärbara propan värmare på maskinvara eller hobby butiker. Värma ett växthus med en bärbar Propan vattenvärmaren är en av de mest kostnadseffektiva uppvärmning ditt växthus, enligt webbplatsen Alabama Cooperative Extension Service.

Instruktioner

•Kontakta din lokala propan företaget att fråga om hyra eller köpa en propan tank för ditt växthus. Återförsäljaren propan kommer att kunna hjälpa dig att avgöra vilken storlek propan tank kommer att uppfylla dina behov. Mindre tankar kommer att behöva fyllas på mer ofta under vintermånaderna när propan värmaren är i ständig användning.

•Sätt tanken nära växthuset.

•Dig ett dike från väggen i ditt växthus till propan tank med en dikning maskin. Du kan hyra en dikning maskin från en utrustning leverans butik. Ansluta gasledningar till din propan tank och kör dem genom diket på växthusgaser väggen.

•Ø ett hål genom sidan av växthusgaser väggen med hjälp av en spade eller murverk bitars. Om ditt växthus är en plast struktur, kan du helt enkelt glida gasledningar under plasten.

•Anslut din propan box värmare till gasledningar. Placera lådan värmaren i mitten av rummet för maximal värme-strålning.

•Inköpt frånluftsfläktar för ditt växthus som kan monteras på växthuset ramen. Skär ett hål i ditt växthus plast som är något mindre än fläkten och är beläget i bildrutan där du planerar att montera din fan. En frånluftsfläkt hjälper du vent varm luft och koldioxid ur ditt växthus innan de kan skada dina växter. Fan skall för ditt växthus vara tillräckligt stora för att ventilera rummet helt på minst en gång per minut.

•Montera ditt avgassystem fan till ramen med träskruvar.

•Bandet växthus plast på ramen av fläkten med plast växthus tejp.

•Placera en termometer inne i växthuset att övervaka temperaturen inne i strukturen. Aktivera ventilationsfläktar helst temperaturer inne i växthuset blir för varmt för växterna.