Upphöjda bäddar från aska Block

Upphöjda bäddar från aska Block

Aska block är mångsidiga byggnadsmaterial som kan användas att skapa prisvärda och attraktiva upphöjda bäddar. Blocken kan användas för att skapa valfritt antal olika stilar och former för din trädgård inklusive kvadrater, rektanglar och böjda sängar. Blocken läggs runt trädgården sängen heltäckande och bör inte vara staplade mer än två block hög. De läggs utan murbruk eftersom marken inuti väggen kommer att hålla dem på plats. Du kan cap off hål i blocket eller fylla dem med jord och växter sprider växter i dem för att hålla dem som finns.

Instruktioner

•Lay ut ett måttband och markera ut utrymmet för upphöjd bädd. Hammare en träpåle i varje hörn och använda trädgård garn för att utse omkretsen. Ta bort stycketorv från rymden med hjälp av en spade.

•Spread sand i ytterkanten att fylla i några låga ställen. Klass med en placeras på en 2-gånger-4, sedan packa sanden med en tallrik komprimator. Strike sanden i ett jämnt upp och ner rörelse med plattan komprimator att skapa en nivå och fast fot för aska block.

•Lay det första lagret av aska block heltäckande i ytterkanten av området upphöjd bädd. Stack ett andra lager ovanpå det första lagret. Ragla block för att skapa en starkare vägg.

•Fyll på insidan av upphöjda sängen upp till toppen av aska block med trädgårdsjord så att centrum är något högre än sidorna. Rake på ytan av jorden med en bow rake att jämna ut.

•Fyll centrum hål i aska block med grus. Täcka övre kanterna av aska block med flaggan sten att lägga till en dekorativ yta. Du kan också använda landskapsarkitektur marksten, natursten kakel eller skiffer till tak väggen.

Tips & varningar

  • Fyll mitten hålen med trädgårdsjord och växt mynta eller andra krypande växter att hålla dem som finns och lägga en dekorativa kantlinjer.
  • Bära handskydd när landskapsarkitektur.