Uppfart målning & Stencil

Uppfart målning & Stencil

Uppfarter kan vara en metod för att lägga till karaktär, färg och uttryck till ett hem yttre. Enligt Sherwin Williams färg företag hemsida, kan betong och Asfalt uppfarter målas med betong fläcken.

Färgningen

Betong fläcken fungerar som färg och lägger till färg till befintliga eller nya betong och Asfalt uppfarter. Fläcken kommer i flera sorter inklusive genomskinlig, permanent och brokiga färger. Stain fungerar genom en sur, kemisk reaktion med betong, enligt webbplatsen fläcken Kreta.

Användningsområden

Uppfart målning och stenciler har många användningsområden för en husägare. Uppfarter kan bli sliten och trött utseende övertid. Tillämpa färgen uppdaterar utseende utan uppfart ersättning. Det finns också flera dekorativa användningsområden för betong fläcken.

Stenciling

Om du vill använda en konstnärlig, mönstrade eller dekorativa avsluta en uppfart, överväga att använda en uppfart stencil. Stenciler fungerar som sina traditionella motsvarigheter, vilket gör att villaägare att avtryck en design på uppfarten med betong fläcken.

Prepping

Enligt Sherwin Williams hemsida är det bäst att rensa skräp från uppfarten och rengör det innan du påbörjar en måleriprojekt. Detta hjälper fläcken följa ytan jämnt och rent.

Målning

Mest konkreta fläckar kräver minst två rockar, enligt webbplatsen Sherwin Williams.