Typer av växter i Florida

Typer av växter i Florida

Floridas året-runt varmt väder och tropiskt klimat erbjuder mångfald bland olika typer av växter och vegetation hittade i hela staten. Allt från små buskar till stora palmer kan växa och frodas i Florida. Växterna i staten erbjuder en blomning landskap, skugga och extra skönhet till både personlig och vilda landskap.

Firebush

Hamelia patens är en liten buske (mer känd som firebush) som kan växa så högt som 10 till 15 fot. Denna vintergröna producerar röda, rörformiga blommor och är ett populärt landskapsarkitektur val. Fjärilar och kolibrier lockas till firebush och dess blommor. Firebush bladen är ljust till mörkt gröna med rödaktiga fläckar och vener, i genomsnitt 2 till 6 inches i längd. Trädets flera stammar erbjuder det nog hålla i marken under en orkan eller andra starka Florida storm.

Firebush finns främst i norr Monroe County, norden upp till Volusia County, liksom i Marion County.

Havet Grape

Snäckan uvifera (sea druva) är en medelstora träd i många av Floridas kustområden. Havet druvan trivs bäst runt saltvatten och full solexponering. Havet druvan växer upp till 30 fot lång och har runda, 8-tums gröna blad med några mörka nyanser av rött. Anläggningen erbjuder skydd till många små djur, inklusive songbird, ödla, gopher sköldpaddan och stranden möss. Anläggningen erbjuder även skydd för Floridas sanddyner, som är absolut nödvändigt att de framgångsrikt kapsling av de fyra olika havssköldpaddor som häckar på stränderna.

Kål Palm

Sabal palmetto eller kål palm, är den statliga trädet. Den växer upp till 30 fot lång och trivs i Floridas fuktig jord och varma, soliga vädret. I sommaren kål palm producerar en liten vit blomma, och på hösten den producerar en ätbar frukt. De solfjäderformade blad av en kål palm åtgärd 4 till 5 inches lång och 1 till 2 inches bred.