Typer av taklisten styrelser

Början på 1700-talet, installerades utarbeta trä eller gips taklisten brädor för att dölja draperi hårdvara. Idag, är en förenklad version av detta fönster behandling ett populärt sätt att klä ett fönster eller en uppsättning med franska dörrar. Taklisten styrelser ta olika former, men alla kan skapa djup i ett fönster och snabbt bli av ett rum. Välj ett fönster behandling som kompletterar stilen i ditt hem.

Stoppade

Stoppade taklisten styrelser dra ihop ett rum när du lägger till en klassisk touch av värme, färg och mönster till toppen av ett fönster. Denna typ av taklist styrelsen kan anpassas att samordna med en rummets befintliga element eller enkelt reupholstered att skapa ett helt nytt utseende. De vanligaste taklisten formerna är rektangulär, välvd eller formade.

Wood

Även om de flesta taklisten styrelser är klädda, kan taklisten styrelser vara målade eller färgas för att uppnå en mer maskulin och rika effekt. När lämnade avslöjats, trä förbättras taklisten styrelser ofta med formblåsning eller någon annan typ av arkitektoniska detaljer, som en applikation. Genom att dra några av de naturliga trä tonerna av möbler och gjuta in i fönstret behandlingen, kan du förena inredning av ett rum.

Custom

Medan stoppning och trä är traditionella sätt att avsluta en taklist ombord, är de också bland de mest vanliga och förväntade. Om du är intresserad av att omvandla ett fönster till en samlingspunkt för ett rum, anser som täcker en taklist styrelse med ett unikt material, såsom glas eller kakel. Eftersom taklisten styrelser är vanligtvis gjorda av medium density fiberboard (MDF), kan speglar, kakel och färg lätt tillämpas rå yta att tillåta fönster behandling både avsluta ett fönster och förändra ett rum.