Typer av prydnadsväxter staket

Prydnadsväxter staket inte bara gör din bostad tryggare och säkrare, de också lägga till en attraktiv kvalitet till ditt hem. Dessa stängsel är gjorda av olika material, bland annat trä, vinyl och metall och har och är estetiskt tilltalande, eftersom de har dekorativa accenter. En dekorativ stängsel kan definiera din Fastighetsförmedling line eller ställa säkerhet för dina barn och husdjur samtidigt som det är visuellt tilltalande.

Staket

Ett staket frammanar ofta bilder av småstad Amerika. Denna typ av staket som består av vertikala pålar eller styrelser, som är kopplade till två horisontella plankor och är avsmalnande upptill. En lucka finns kvar mellan varje strejkvakt, möjliggör en att titta igenom stängslet. Dessa stängsel är traditionellt gjorda av trä, även om de nu är också tillverkade av vinyl. Strejkvakter kan alla vara en höjd eller för ett mer dekorativa utseende, strejkvakter kan ha varierande höjder - exempelvis varje andra strejkvakt kan vara en annan höjd eller strejkvakter får längre mot ändarna av staketet och gradvis få kortare mot mitten, vilket ger stängslet en svängda look.

Smidesjärn

Liknar strejkvakt staket, smidesjärn staket också består av horisontella lister som är kopplade till vertikala tjänster. Också som småstadsliv, de gör inte erbjudande mycket integritet, eftersom det är luckor mellan lamellerna och används främst för att avgränsa egendom linjerna, såväl som för dekorativa accenter. Eftersom de är gjorda av smidesjärn och sätts i betong, är de mycket hållbara. Dessa stängsel kommer i en mängd olika utseende, som strejkvakter kan rundade eller spetsiga och andra dekorativa detaljer som ändknoppar och bläddra arbete kan införlivas i dem.

Split Rail Fence

Split rail stängsel är perfekt för dem som vill definiera deras egendom linje men deras syn hindras som minimalt som möjligt. Dessa staket användes ursprungligen av jordbrukare för att hålla sina djur på sin egendom, men eftersom de är motståndskraftiga och de inte hindra visningar, de har blivit populära prydnadsväxter staket används av husägare. Dessa staket består av inlägg som infogas i marken och två tåg som körs horisontellt mellan stolparna. Även trä är det gemensamma material som används för split järnväg staket, kan de också konstrueras från vinyl, vilket ger husägare färgalternativ för deras staket. Vinyl är också mer hållbara än ved, så det inte kommer chip, tona eller röta.