Typer av Post hål grävare

Inlägget hål grävare som krävs för att gräva hål i jorden för inlägg och staket. Verktyget används för att göra hål i marken. håltagning kan variera kraftigt i storlek och typ. Typ av post hål digger varierar också beroende på ert behov från privat konsumentens handhållna grävare att en genomföra för tung utrustning används i stora kommersiella jobb. I allmänhet, diggers kan kategoriseras i tre typer: handhållen, liten motor drivs och redskap.

Hand Held

Den vanligaste post hål digger för privata jobb är det handhållna, eller manuell, diggers. Detta digger består av ett par handtag bifogas stål, spade-liknande blad med ett gångjärn. Mer komplexa diggers av denna typ har ytterligare gångjärn till sammansatta av handtagen att göra användningen lättare.

Bladen är drivande med handtagen trycks ihop, i marken. Genom att dra handtagen apart, tryck bladen ihop lossade smuts för bort från hålet.

Handtagen kan göras av glasfiber eller lövträ och kan vara fyrkantiga eller runda.

Blad är i allmänhet gjorda av stål och kan slipas för att öka användarvänligheten gräva. Bladen är oftast målade för hållbarhet och motståndskraft mot rost. Ibland hålls bladen tillsammans med nitat stål remmar, som hindrar bladen från att spridas, därmed, att förlora effektivitet i gräva.

Handhållna diggers måste vara lätta att minska arbetsbelastningen på operatören efter upprepade enheter i marken. Eftersom handhållna post hål grävare används oftast för personlig jobb, är de också den billigaste typ av post hål föraren att köpa.

En annan variant av manuell post hål digger är två-mans inlägg hål grävare. Denna hand höll jorden skruv har cross handtag med spiral blad. Det krävs två personer för att vrida handtaget, tvinga klingan i marken.

Liten Motor Powered Diggers

Några grävmaskiner drivs av små motorer med ett hydrauliskt system. Dessa grävare kan vara dragna eller självgående. Avsedd för hastighet, särskilt i normal eller sandig jord, dessa grävare har både framåt och bakåt inställningar för grävning och ta bort smuts från den nyligen grävde hål.

Vissa motordrivna skruvar är handhållna. Operatören styr hastigheten på gräva samt riktning, men motorn ger gräva kraft. Dessa skruvar kan vara antingen en - eller två-man grävare.

Genomför

Redskap är skruvar för användning med en traktor eller annan tung utrustning. Kvar för de största jobb, fungerar dessa skruvar bäst i hårt, stenig jord eller när hastigheten är viktig.

Maskiner som kan ha en post hål skruv eller möjlighet att bifoga en inkluderar grävmaskiner, lastare och skid stutar.

Traktorer kan också ha möjlighet att fästa en skruv genomföra med hjälp av de tre punktslyft. De tre punktslyft har två yttre armar som ansluter till traktorns hydraulsystem och kontroll hissen, tilt och sänkning av skruven. Denna typ av hitch möjliggör riktad kontroll samtidigt gräva, samt bogsering.