Typer av metall stängsel

Typer av metall stängsel

Metal stängsel är en slitstark och robust typ av staket, som kan användas i bostäder, kommersiella och offentliga konstruktion. Metall staket kommer att pågå en lång tid och är extremt resistenta mot att vara välts omkull. I allmänhet tre huvudsakliga typer av metal stängsel är tillgänglig för konsumenterna: kedja länk staket, aluminium Staket och smidesjärn staket. Alla har sina styrkor och svagheter, och alla som vill sätta upp en metall staket bör ta varje typ i noggrant övervägande.

Kedja länk staket i allmänhet

Kedja länk staket är inte den mest attraktiva eller eleganta typ av staket, men är funktionella, billig och mångsidig. De kan också räknas på att pågå en lång tid. Kedja länk staket lägger också till en hel del säkerhet i ditt hem. Det finns flera olika typer av kedja länk staket.

Bostäder kedja länk staket

Bostäder kedja länk stängsel är nästan ikoniska i sin enkelhet och funktionalitet. De mäter vanligt om fyra-fot hög, men också kommit lika lång som sex fötter. De består av en serie inlägg runt utsidan som är anslutna paneler av wire staket med diamant-formade hål i dem. Dimensioner för kedja länk staket kan variera från företag till företag, men mätaren av kabeln är vanligtvis cirka 11,5. Varje panel är oftast runt 10 fot på center.

Kommersiella kedjan länk staket

Kommersiella kedjan länk staket är mycket lika i design bostäder kedja länk staket, men de är oftast längre och rikligare. Vanligtvis, kommersiella staket börjar vid cirka sex fot hög, men kan vara så hög som 20 fot. De bifoga ofta baseball fält, tennisbanor och perimetrar runt byggnader.

Säkerhets kedja länk staket

Säkerhets kedja länk staket omringa vanligtvis fängelser, fabriker eller något utrymme med hög risk för stöld, fly eller vandalism. Som kommersiell kedja länk staket, säkerhetsstängsel kedja länk är högre än bostäder sorten, men den lägger även till en topp Frans concertina tråd, även känd som taggtråd. Taggtråd kan antingen vara spiral-formade eller bestå av tre raka kablar.

Vinyl belagda kedja länk staket

Vinyl belagda kedja länk stängsel är precis som bostäder sort förutom som är kommer med ett skyddande lager av vinyl runt panelerna och inlägg. Denna vinyl beläggning finns i många olika färger.

Smidesjärn stängsel

Smidesjärn stängsel är den absolut starkaste typen av metal stängsel tillgängliga. Den har en lång historia, har använts i århundraden. Smidesjärn stängsel tar mycket tid och energi att bygga, men kan vara skräddarsydda i vilken form som önskas. Det är extremt stark, men kräver regelbundet underhåll för att undvika korrosion.

Aluminium stängsel

Aluminium stängsel har blivit mer populärt under de senaste åren som ett prisvärt alternativ till smidesjärn stängsel. Förutom att tillhandahålla samma utsmyckade skönheten som smidesjärn, dessa stängsel kräver mindre underhåll än smidesjärn, men kräver nästan inget underhåll. Aluminum staket kan göras i en mängd olika stilar och färger.