Typer av karibiska blommor

Typer av karibiska blommor

De karibiska öarna erbjuder ett brett utbud av färgglada och doftande blommor. Några av de mer populära arter som odlas i tropiska regionen är hibiscus och allamanda. En av de mest unika karibiska blommorna är glödhet kaveldun, med långa blommor formad som svansar.

Hibiskus och Allamanda

Hibiskus är känd för sina ljusa, granna blommor växter. Rose of Sharon och scarlet rose Malva är två av de mest populära sorterna. Hibiscus blommor varierar från vitt till ljust röd.

Allamandas, även kallad gul klockor eller buttercup blommor, används som buskar eller vinstockar. De producerar stora trumpet formade blommor som är normalt gul, men det finns även lila sorter.

Craw krabba blommor

Dessa röda och gula blommor liknar liten krabba klor. Även kallad banana blommor, krabba claws har blommor som växer i motsatta riktningar, ger intrycket av att vara vävt samman. Andra arter har blommor som ser ut som de växer från stödblad under dem.

Heartflowers

Precis som namnet antyder, växer dessa hjärt-formade blommor på stora hjärtformade blad. Heartflower har något som liknar en stor kronblad, kallas en spathe eller Högblad. Kallas även flamingo liljor eller flamma blommor, heartflowers producera skinande höljenas som är mest rosa men också kom i nyanser av rött, orange och lila. En ofta, formad som en liten cigarr, sticker ut från mitten av höljenas. En ofta innehåller små blommor fastnat på en tjocka, köttiga axel.

Monkey Trail blommor

Monkey trail blommor har blad formad som teardrops. De växer i långa klasar som liknar spår. Monkey lederna är också känd som chenille växter eller heta cattails. De har mjuka blommar som liknar svansar eller larver. Dessa växter växer lika lång som 8 fot med svansar så länge som 18 inches.

Röd het kaveldun och blödande hjärtan

Glödhet kaveldun är en tropisk buske känd för sina färgglada blad. Busken producerar fuzzy röda blommor från midsommar genom början av hösten. Odlas i antingen behållare eller i trädgårdar, behöver röd het cattails fullständig eller partiell sol. För att kontrollera höjden, som dessa växter ska skära ner eller klämmas.

Blödande hjärtan är perenner som älskar skugga. De är så namngivna eftersom deras ovanliga blommor ser ut som små vita eller rosa hjärtan med droppar av blod.