Tvätt problem med förkläden trassel

Tvätt problem med förkläden trassel

Ibland kan du dra din tvätt ur tvättmaskinen att lägga den i torktumlaren, bara för att finna att tvätten har wadded och trassla ihop till en stor massa. Detta rynkor och sträcker sig kläderna, och det faktiskt kan orsaka dem att slitas ut i förtid eller till och med få förstört. Detta är särskilt vanligt om du tvätt förkläden. Förhindra detta genom att ta ett par enkla steg.

Med hjälp av tvättsäckar

Köpa mesh, med dragkedja tvättsäckar på tvätt gången av din lokala livsmedelsbutik eller hem förbättring butik. Dessa påsar kör genom tvättmaskinen och torktumlaren. De hindrar strängarna förkläde figursätta runt andra objekt i tvätten. Välja en väska som är stor nog så att du slipper tuss förklädet i en liten påse.

Kopplingsförbehåll strängarna

Kopplingsförbehåll förkläde strängarna tillsammans hjälper till att förhindra dem från trassel med andra förkläden eller med andra kläder i tvätten, men det kan inte alltid förhindra det. Det kommer säkerligen göra tovor lättare att hantera. För att göra detta, knyt kanterna på strängarna förkläde tillsammans i en snäv båge med korta slingor och kortsidorna. Hålla fören bundna i hela tvätt och torr cykel. Ta bort fören i slutet av den torra cykeln.

Mindre laster

Mindre laster att förhindra din förkläde och andra kläder med långa band eller långa ärmar från trassel. Små laster ge kläderna mer utrymme att röra sig fritt utan att få lindade och trassla runt andra kläder.

Handtvätt

Handtvätt förhindrar strängarna förkläde trassel. Handtvätt kan vara ditt enda alternativ om du städning en dekorativ förkläde av siden eller ett annat tyg som inte kan maskinen tvättas. Undvik att använda förkläden att du kan Maskintvätt som rampen kommer oundvikligen bli smutsig och måste tvättas ofta.