Turk Persiska matta rengöring

Turk Persiska matta rengöring

Turco Persiska matta företag, som ligger i Toronto, Kanada, har varit att föra kvalitet persiska mattor för allmänheten sedan 1906. Persiska mattor är en färgglad och unikt designade alternativ för golvbeläggningar som kan användas på både trägolv och monterade lcarpets. Som med andra mattor, behöver persiska mattor regelbunden rengöring för att hålla dem ser sitt bästa. Felaktig rengöring kan skada mattan går att reparera. Men med rätt skötsel, kan en persisk matta hålla en livstid.

Instruktioner

•Ta bort smuts, hår, damm och annat skräp genom att dammsuga den persiska mattan. Vänds mattan och Dammsug den under sidan, också.

• Fyll en hink med 1 gallon kallt vatten. Lägg 1/4 kopp av flytande diskmedel. Blanda innehållet tillsammans med en visp att skapa SÅPLÖDDER. Lägg 1 kopp vit vinäger att ta bort mögel, mögel och offensiv lukt från mattan.

•Saturate en scrub pensel i blandningen. Skrubba mattan i en cirkulär rörelse med pensel. Skrubba i riktning mot det matta nap. Fortsätta skura tills du har grundligt rengjort Persiska mattan.

•Discard innehållet i hinken ner kök eller badrum handfat. Skölj skopan ren. Fyll hinken med kallt vatten.

•Saturate en trasa i vattnet. Håll trasan över hinken och vrid ur överflödig vätska. Blot mattan med trasa för att ta bort blandningen rester. Doppa duken i vattnet när det blir smutsigt.

•Pat mattan torrt med flera handdukar. Peka fans i riktning mot mattan att hjälpa till med torkningen.