Trädgård med vattenfall projekt

Trädgård med vattenfall projekt

Radera daglig stress och glädja sinnena med en trädgård med vattenfall. En klassisk vattenfall trädgård projekt kräver en damm, ett vattenfall och några växter. Lägga till en solig eftermiddag och några armbåge fett i detta recept och avkoppling är precis runt hörnet.

Läge

En bestående av ett vattenfall trädgård dikterar den tiden spenderas plocka en lämplig plats. En idealisk plats är nivå och främjar fungerande dränering. Att bygga en trädgård med vattenfall där det kan ses från inne i huset kommer att maximera dess inverkan. Utnyttja befintliga landskap funktioner kommer att minska tiden och kostnaden.

Design

Plast damm skal och vattenfall former är ett billigt sätt att lägga till ett vattenfall i landskapet. För mer avancerade alternativ, Använd en flexibel damm liner; staplade rock vattenfall kan byggas, att skapa en naturlig look. Detta projekt kräver mer tid och kostnad. Välj en design som bäst passar dina förmågor och din budget.

Underhåll

Vatten funktioner kräver vissa grundläggande vård att utföra väl. Installera ett damm filter kan eliminera många underhållsuppgifter, särskilt om din damm är ett hem för växter och djur. Om dammen inte har ett filter, kan vatten i dammen behöva tömmas regelbundet för att rensa damm liner. Dränera dammen och lagra pumparna inomhus under vintern i kallt klimat att förhindra frysning.