Träd Twig identifiering

Träd Twig identifiering

Undersöka kvistar av träd kan vara ett användbart sätt att bestämma arter. Medan du inte kanske att definitivt klassificera ett visst träd av en kvist ensam, kan associerade egenskaper göra skillnaden.

Lämnar

Förekomsten av bladen kan stöd träd-twig identifiering. För evergreens som barrträd och vissa escarolesallat arter, bör det finnas bladverk under hela året och du kan använda den för att skilja olika typer. Lövträd på vintern eller torrperioden kan vara helt nakna.

Struktur

Överväga utstående särdrag av den twig struktur. Hawthorns och vissa baljväxter är beväpnade med törnen, t.ex. Betala uppmärksamhet till form, också: en amerikansk basswood kvistar är sicksack i profil, medan en amerikansk smoketree är rakare.

Knoppar och blommor

Även på vintern är twig knopparna ofta diagnostiska för lövträd. HAL och amerikanska elms kan särskiljas genom downiness av den förres knoppar. När ett blommande träd är i full blom, uppmärksamma kronblad färg och arrangemang.

Frukter

I vissa träd som hawthorns, kan frukter som utvecklas i slutet av sommaren eller hösten kvarstå på grenen genom delen av vintern, vilket gör för användbar identifiering aids.