Träd som du kan forma som ser orientaliska

Träd som du kan forma som ser orientaliska

Träd och buskar som är aggressivt beskäras eller formade kallas topiaries. Uppenbarligen kan denna beskärning vara skadligt för växten, så att vissa arter står mycket bättre i processen än andra. Du bör alltid något träd ljus och jord krav innan köp eller du kunde sluta spendera ännu mer tid och pengar att försöka fixa ett problem med vegetabilier och gödselmedel.

Tät Jade

Denna barrträd av Japan har mjuka Barr som är gröna under vegetationsperioden och mellan en djupt lila och brons under hösten och vintern. Trädet växer naturligt i en allmänt pyramid form, vilket kan du framhäva med selektiv beskärning. Tät Jade kräver väldränerad jord och ljus mellan full sol och halvskugga.

Yoshino japansk ceder

En annan barrträd, Yoshino är ett speciellt snabbväxande träd och kan nå en höjd av nästan 40 fot. Det naturligt växer med snäva, upprättstående grenar som förblir nära stammen, och därför planteras ofta i rader för användning som en vindruta och skugga träd. Bark och nålar avger särskiljningsförmåga, trevlig cedar lukt.

Cypress

Men faktiskt inte en asiatisk träd, Cypress ser ut så mycket som en full-size bonsaiträd och står upp tillräckligt väl till beskärning att den förtjänar en plats på denna lista. Cypress antar naturligtvis en dramatisk vindpinade form när det växer, så det sannolikt kräver endast mindre beskärning och forma. Detta kan vara 100-foot-tall träd kräver en hel del Sol och väldränerad jord. Det har genomsnittliga vatten krav för ett träd av dess storlek men kan vara resistenta mot torka.

Orientaliska persimon

Oriental persimon producerar frukter som liknar en persika som utvecklas under växtsäsongen och mogna i höst. Detta träd frukter och blad är båda utsmyckade; Bladen är mörkgröna och avsmalnande och frukterna är första bleka orange sedan gradvis mer scarlet. Trädet står sig väl att forma och de flesta jordtyper, även om det kräver en betydande mängd solljus. Persimoner är ätliga.