Tips på pressa tvätta ett hus

Tryck tvätta ett hem kan hjälpa till att rengöra och liva upp matt utseende utomhusfärg och göra huset verkar som om det gnistrar. Tryck tvätt är dock inte så enkelt som att gripa tag i en slang och vrida den på full blast. För bästa resultat är det bra att veta några grunderna om trycket tvätta ett hus för att få bästa möjliga resultat.

Kontrollera ditt material

De material som används för att konstruera ditt hem spela en stor roll i trycket tvätta den. Tegel, exempelvis kan smulas sönder eller spricka om du pressar tvätta med för mycket press eller tvätta tegel för nära. Trä ytterväggar kan spricka eller ruttna om trycket tvätt är alltför intensiv för det, och om blyfärg användes, kan det finnas extra hälsoproblem. Innan tryck tvätta ditt hem, kolla ditt material och basera din trycket på brickan runt det.

Rensa upp objekt runt huset också, som växter eller landskapsplanering som kan skador från ett högtryck spray. Täcka slangen haklappar och några eluttag till hemmet att undvika vattenskada före start detta projekt.

Diska huset

Börja pressa tvättmaskin från toppen av hemmet, ner, detta kommer att hålla någon smuts på nedre delarna av huset från att sprängas upp mot toppen, vilket resulterar i ett längre projekt. Använd en långsam sida till sida rörelse, fortskrider från toppen av hem längst ned i hemmet nära gips på foundation. Du kan behöva upprepa detta två till tre gånger för att nå bästa resultat. Fortsätt med detta runt loppet av fastigheten.

För bostäder med altaner, verandor eller däck måste du skölja dessa bort också, eftersom de flesta av den smuts som kommer av huset kommer att bosätta sig där. När du tvättar dessa objekt, börjar vid punkten närmast till hemmet och sedan trycka smuts till gården.

Avstånd och torr tid

Tryck tvätt för nära vinkel kommer att skada ditt hem. Håll slangen minst 3 fötter borta från huset för att undvika några bucklor, skador, sprickor eller potential trä ruttnar. Ju närmare du är huset, desto mer sannolikt är att orsaka långsiktiga skador.

De flesta utomhus hem material kommer att ta minst 2 dagar att torka när du har tryck tvättade dem. Om funderar på måla ett hem, vänta minst 3 dagar före målning efter påtryckningar tvätt.