Tips på pressa tvätt konkreta

Tryck tvätt konkreta tar bort fläckar, jämnar ut toner och är ett sätt att piffa upp curbvädjan för ditt hem eller företag. Betong kan ofta rengöras med högtryckstvätt utan användning av kemikalier. Det är viktigt att veta att det kan finnas föreskrifter om utsläpp av avloppsvatten i dagvatten från rengöring och regler som gäller för användning av lösningsmedel under tryck tvättning.

Verktyg

När du väljer en högtryckstvätt till ren betong, Välj en maskin med en pounds per square inch kapacitet på 2200 till 3 500. Använd ett 0 - eller 15-graders munstycke för tryck tvätt konkreta. 0 graders munstycke används för sprängning bort jord. Det har en mycket snäv mönster, så om inte används på rätt sätt, det kan lämna spår märken på betong. 15 graders munstycket har en fin jet som är större än 0 graders munstycke. Det har inte 0 graders munstycket sprängning makt, men något bredare spray mönstret är mindre benägna att lämna ränder på betong. Alltid fungerar från ena kanten av betong till den motsatta kanten vara säker på att alla i betong rengörs jämnt.

Oljor, lösningsmedel, färg och andra reglerade miljöföroreningar som har spillts på betong kan vara kommer ut i miljön vid rengöring. Vissa kemikalier används för att rengöra betong finns dessutom en miljöfara. Naturvårdsverket har strikta riktlinjer som kräver inneslutning av dessa miljörisker att hindra dem från att komma in grundvatten och storm avlopp. Om inneslutning krävs enligt lokala förordningar, finns det stora svampar som kan placeras i nedre delen av rengöring projektet som kommer att filtrera bort smuts och olja men tillåter det filtrerade vattnet att fullgöra fritt. Dessa svampar minska mängden avfall, så omhändertagande kostar mindre. Kontrollera med din lokala kommun eller Environmental Protection Office för lokala föreskrifter och korrekt kassering. Böter om illegal deponering av avfall kan vara mycket högre än inneslutning och korrekt kassering.

Kemikalier

Flytande diskmedel är ofta starkt nog att rent fett och andra fläckar från betong. En lösning av flytande diskmedel och varmt vatten kan hälls direkt på fettfläckar, tillåtet att suga och rensade bort med högtryckstvätt med varmt vatten. Diskmaskin tvättmedel kan användas för svåra fläckar av fett och olja. Blanda diskmaskin tvättmedel med hett vatten och häll på fläcken. Tryck skölj sedan med varmt vatten för att skölja lösningen från området.

Färg och andra beläggningar kan ofta tas bort med en lösning av bikarbonat och varmt vatten. Blanda 1 lb. bakpulver till 3 gallon vatten och använda denna lösning för att fylla reservoaren rengöring produkt på högtryckstvätten. Högtryckstvätt med varmt vatten för att mjuka upp den färg eller beläggning för borttagning.

Underhåll

Årlig rengöring minskar mängden kemikalier behövs och kostnaderna för bortskaffande av avfall. Ren alltid upp spill på betong så snart som möjligt att minska behovet av trycket tvätta oftare. Överväga en tvättbar beläggning så spill som kan rengöras enkelt och framtida tryck tvätt inte kommer att krävas.