Tips om att ta bort rost från betong

Tips om att ta bort rost från betong

Din uppfart och trottoarer kan ha du ser rött. Rostfläckar är ett vanligt utomhus problem att låna lite till ditt hem estetiska. Saken är den att du kan ta bort rostfläckar från betong. Det tar bara ansträngning, tålamod, städare och en bra scrub pensel.

Hem botemedel

Du kan hitta på för att ta bort rostfläckar i ditt kök. Detta måste vara något surt. Ättika eller citronsaft kommer att göra susen. Du behöver även en scrub pensel.

Använda citronsaft eller vinäger till rost fläcken och låt det sitta i några minuter. När tillräckligt med tid har förflutit, få ner och skrubba på fläcken med din pensel. Skölj med vatten och låt det torka. Om fläcken är borta, är inga ytterligare åtgärder nödvändiga. Om inte, upprepa proceduren eller prova olika rengöringsmedel.

Oxalsyra

Vinäger eller citron kanske inte tillräckligt för att ta bort mycket tuff rostfläckar. Om detta är fallet, gå till din livsmedelsbutik eller järnaffär och leta efter en produkt som innehåller oxalsyra, en gemensam rost remover. Detta är mest lättillgängliga som ett pulver.

Det är alltid en bra idé att läsa förpackningen noggrant för instruktioner för denna produkt. Var noga med att bära handskar eftersom oxalsyra kan vara oerhört irriterande. I allmänhet, du använder pulvret direkt på fläcken och dämpa det med vatten. Låt det sitta och sedan skrubba. Skölj området mycket grundligt med vatten och upprepa vid behov.