Tips för hur man rengör med en 20 Mule Team

Tips för hur man rengör med en 20 Mule Team

Uppmanar den 20 Mule teamet, även känd som Borax, i hela hemmet för många rengöring, fläckborttagning och deodorizing projekt. Denna naturliga produkt sker av flera andra starka kemikalier. Detta vitt pulver ämne består huvudsakligen av natriumborat, färglösa kristaller som lätt kan lösas upp i vatten.

Tvätt Booster

Använd 20 Mule Team som vatten balsam, deodorizer, fläckborttagningsmedel och tvätt booster. Lägg till 1/2 till 3/4 koppar varje massa tvätt med ditt vanliga tvättmedel. Tvätta med ordentlig vattentemperaturen på lämpliga tvättcykeln för ditt tyg.

Baby poster

Blöt och tvätta baby poster i 20 Mule Team att ta bort lukt och fläckar. Njut av objekt i 1/2 kopp för 20 Mule Team för varje 5 gallon hink med baby poster. Lägga till en annan 1/2 kopp i din vanliga mängd diskmedel och skölj med varmt vatten.

Kök rengöring

20 mule Team kan användas för att rengöra flera saker runt i köket. Använd en hink med varmt vatten och 1/2 dl 20 Mule Team för att fukta och skölj finporslin bitar. Blanda 1 msk med 1 qt. varmt vatten för att rensa ut ditt kylskåp och ta bort lukter och spill. Du kan också använda denna lösning för att rengöra din soptunna. Sprid 1/4 kopp på botten av diskmaskinen och kör en normal cykel. Detta kommer att ta bort mineralfyndigheter och rester. Du kan strö 2 eller 3 msk ner din sophantering och låt det sitta i 15 minuter innan spolning med vatten. Detta hjälper bli av mat avfall lukter.

Badrum

Strö några av pulvret på en fuktig svamp och använda den för att rengöra badkar, räknare, plattor och dusch ytor. Du kan också använda 20 Mule Team för rengöring toalettstolen. Häll 1/4 kopp 20 Mule Team i toalettstolen och blanda runt med din toalettborste. Låt det stå 30 minuter eller mer. Skrubba WC med toalettborste och spola.

Mattrengöring

Blanda 1/2 kopp 20 Mule Team med 2 dl vatten. Använd en svamp för att arbeta in blandningen i en fläck eller spill på din matta. Låt blandningen för att sitta i 30 minuter före ditt schampo området. Denna metod fungerar även för stoppning.