Tips för fogtätning golv listerna

Så du har ersatt den våningen gjutning, eller socklar, och det finns en liten lucka mellan dem och väggen. Tyvärr, färg inte kommer att täcka eller fylla denna lucka; du behöver täta. Rörgenomföringar är relativt enkel att göra. Allt som krävs är täta och en täta pistol, hittade på något hem förbättring butik.

Att välja din leveranser

Täta finns i många färger. Leta efter täta som matchar din målad vägg eller färgen på socklar. Vita täta vanligtvis ser fin ut. Också välja en täta som är lätt att använda och kan rengöras med vatten. Anser att täta som är en blandning av akryl och silikon, som tenderar att vara bättre, och läsa etiketter för en med minsta krympning. Tillämpa täta är lättare med en bra pistol. Även om bättre kanoner kosta mer, om du är oerfaren, kan har bättre utrustning göra jobbet lättare och snyggare.

Förbereda området

Rörgenomföringar är lättare att göra om gjort på målade golvlister. Kala trä kan vara svårare att rent av överskjutande täta. Och med en målad yta, kan du bättre se de områden behöver täta.

Fogtätning Tips

Skär 1/16-tums hål i täta röret som. Ett hål som är för stor låter ut för mycket täta; en som är för liten gör det svårare att fylla tomrummet. Ha en hink med varmt vatten för rengöring nära till hands.

Placera spetsen på den täta pistolen längs klyftan i ca 30 graders vinkel. Låg täta i ungefär 24-tums-långa remsor på en gång. Krama handtaget så täta flödar jämnt medan du skjuter spets längs klyftan. Detta kan ta praxis. Låg täta bara något högre än du utfyllnad. Slät täta med fingret. Torka sedan lätt över täta linjen med en fuktig svamp. Rensa svampen och upprepa. Att täta ordentligt torr och härda innan målning.