Tips för fogtätning badkar med stora luckor

svhome2.hao490.com | 522: Serveranslutningens tidsgräns

Fel 522 Ray-ID: 20ce79ef16290107 • 2015-07-28 06:20:22 UTC

Connection timeout

Du

Webbläsare

Arbetar

Dallas

CloudFlare

Arbetar

svhome2.hao490.com

Värd

Fel

Vad hände?

Den första anslutningen mellan Cloudflares nätverk och webben ursprungsservern timeout. Webbsidan kan därför inte visas.

Vad kan jag göra?

Om du är en besökare av denna hemsida:

Behaga försök igen på några minuter.

Om du är ägaren av denna webbplats:

Kontakta webbhotellet att låta dem veta din webbserver är inte att slutföra begäran. En fel 522 innebär att begäran var ansluta till din webbserver, men att begäran inte avsluta. Den mest troliga orsaken är att något på din server hogging resurser. Ytterligare felsökningsinformation här.

CloudFlare Ray-ID: 20ce79ef16290107 • Din IP: 104.206.220.95 • Prestanda och säkerhet genom CloudFlare

Vatten är ett ofta förekommande problem i och runt badkar och har fogtätning eller injekteringsbruk som misslyckas kan vara orsaken till katastrofala vattenskador. Se till att detta inte sker genom att fylla i eventuella luckor som kan vara runt ditt badkar med en hög kvalitet tätning. Större mellanrum kräver lite mer prep arbete och omsorg än mindre sprickor, men med tiden, var och en kan vara vattentätt.

Fyll

Fyll ditt badkar med vatten så att varje öppning vid dess bredaste punkt och sedan mäta bredden och djupet av varje tomrum. Om skillnaden är större än 3/8-tums, överväga att använda backer stav för att ge din fogtätning en fast grund. Backer rod är en flexibel extruderade skum som kan pressas in i stora klyftor. Du kan göra en snyggare jobb använder det därför mindre fogtätning är nödvändigt. Backer rod hjälper till att förhindra överskott fogtätning från hängande ur skarven.

Silikon

Silikon tätning kan vara svårare för att arbeta med eftersom du inte kan rensa upp med vatten (mineral sprit behövs) och det avger en lukt medan det torkar-- men för stora luckor, är det ett måste. Silikon caulks krympa inte som de torra och botemedel, och de hålla sig flexibel över tiden; akryl latex-baserade fogtätning tenderar att torka ut och spricka. Silikon är också mycket motståndskraftig mot vatten, mögel, vilket är viktigt för ett badkar område där stänk är normen.

Släta över

När du har tillämpat fogtätning, jämna ut pärla av täta. Många fogtätning tillverkare göra verktyg för detta ändamål. om en inte är lätt tillgängliga, att en sked eller ditt finger för göra jobbet i en knipa. Jämna ut fogtätning har en dubbel fördel för större mellanrum: inte bara kommer det förbättra utseendet, men det kommer också trycka fogtätning tillbaka till gemensamt, att hjälpa till att ta bort eventuella luftbubblor eller håligheter som du inte kan se.

Rengöring

Ren gemensamt att du fogtätning innan du även klippa toppen av röret. Gräva ut alla gamla fogtätning eller injekteringsbruk med en mattkniv eller ett borttagningsverktyg. Använd sedan gnugga alkohol för att ta bort de sista resterna av gamla material eller oljor från fingrarna. Efter du har drivna leden, städa upp överflödigt med lämpligt lösningsmedel innan det torkar. Om du använt silikon, måste sprit. Kontrollera även att du ger den fogtätning gott om tid att bota innan rinnande vatten i badkar och kontrollera om utökad torktider behövs för större pärlor av fogtätning.