Tips för att hålla inbrottstjuvar borta

Tips för att hålla inbrottstjuvar borta

Ett inbrott inträffade i USA var 14,6 sekunder enligt en 2007 artikel i The Washington Post. Medan denna statistik kan göra det tyckas som om faller offer för ett hem inbrott är oundviklig, kan du vidta åtgärder för att minska risken. Att veta vad som gör ditt hem mer attraktivt för inbrottstjuvar kan hjälpa dig att skydda din egendom.

Ditt hem visas ockuperade

Inbrottstjuvar strike vanligtvis under dagen mellan klockan 10: 00 och klockan 3 på eftermiddagen, eftersom det är då bostäder är mer benägna att vara ledig. Följaktligen minskar att göra ditt hem visas ockuperade även när du inte är hemma sannolikheten för att det blir ett mål. Parkera bilen i ditt garage och nära och säkra dörren. Detta förhindrar att en potentiell inbrottstjuv märker oavsett om du är hemma. Placera automatiska timers på dina lampor och radioapparater när du är hemma och förvandla din telefon och telefonsvarare till en låg volym. Du kan också köpa en timer som öppnar och stänger din draperier så att det verkar som om någon är hemma. Undvika att tala om främlingar din dagliga schema och när du inte är hemma.

Förbered ditt hem för semester

Vidta försiktighetsåtgärder för att förhindra att ditt hem ser ledig när du är hemma under längre perioder. Be en granne att plocka upp din e-post så att det inte ansamlas i din brevlåda samt placera din soptunnor på trottoaren på trash dag. Be en granne eller hyra en tjänst till klippa din gräs och skyffla snö med jämna mellanrum.

Eliminera gömställen

Att se till att det finns ingen plats runt ditt hem för eventuella inkräktare att dölja hjälper till att göra det mindre attraktivt att inbrottstjuvar. Se till att ditt hem är väl upplyst och installera rörelse sensing lamporna runt dörrar och fönster. Lämna dessa lampor på hela natten så att någon rörelse runt dessa områden kommer att locka din eller dina grannars uppmärksamhet. Inte plantera buskar eller buskar till nära ditt hus, och ta bort alla träd eller växter som är runt dina dörrar eller fönster. Placera ömtåliga växter i dessa områden om du väljer att ha någon alls, eftersom de kommer att avskräcka inbrottstjuvar från att gömma sig i dem.

Hålla ditt hem säkert

Se till att du gör din del för att hålla ditt hem säkert regelbundet hjälper till att skydda det mot inbrott. Enkla åtgärder som att hålla dina dörrar och fönster låst när du är hemifrån och på natten hjälp. Håll alla dörrar som inte inom syn låses när du är hemma också. Inte öppna din dörr innan du tittar genom titthål eller fönster, och besökarna att identifiera sig innan du tillåter inresa. Har dina lås ändras när du flyttar till ett nytt hem och ge reservdelar till familjen eller en betrodd granne i stället gömmer dem runt huset. Enligt The Washington Post är hem utan inbrott system ungefär tre gånger större risk att bli burglarized än de med säkerhetssystem. Följaktligen, installera ett larmsystem med ett högt larm och blinkande lampor. Visa larm dekaler i områden där potentiella inbrottstjuvar är mest sannolikt att se dem. Lämna inte värdesaker som pengar och smycken ut i slätt sikta runt ditt hem. I stället placera objekten i en säker om möjligt.