Timmerstuga landskapsplanering idéer

Om du planerar att bygga en ny stuga eller renoverar en gammal en, landskapsplanering en sak du bör komma ihåg att planera för. De flesta bostäder påverkas av sin omgivning, och detta är särskilt fallet för stugor, som är avsedda att blandas med sin omgivning.

Western tema

Om du bygger din stuga i västra USA, kommer du vill se till att planteringen och andra funktioner överensstämmer med vad du förväntar dig att se i regionen. Exempelvis bör man ett stort antal öken suckulenter som kaktus, samt sängar av öken blommor. Om du planerar att dela funktioner som trädgård murar eller staket, bör du överväga att bygga dem adobe eller super adobe, eftersom det har ett traditionellt utseende till det och är lätt att bygga som en snussats projekt.

Östra berg

Om din stuga kommer att vara i bergen i södra USA, vill du din landskapsdesign att innehålla funktioner som påminner besökarna av historien i regionen. Till exempel, i de höga bergen i North Carolina är du lika sannolikt att se en rock wall staket som du är att se ett inlägg järnväg staket. Detta beror på att de lokala rocky material göra bra staket. Beroende på lutningen på din fastighet, kan det vara nödvändigt att ta med växter och gräs som kommer att bidra till att stabilisera marken mot erosion. Dessutom kanske du vill lägga till en antik gård genomföra som en hästdragen plog.

Europeiska schweizisk stil

Om din stuga är byggd på en schweizisk chalet modell, vill du komma ihåg minimalism som kännetecknar dessa strukturer. Enkla, rena landskap med några granar kastas i kommer att göra fint. Som du lägger ut landskapsplanering, betona synpunkter runt du snarare än landet själv. Inte innehålla funktioner som kommer att blockera vyn och ta bort träd som blockerar det.