Temperatur av pooler

Beroende på läge och personlig preferens varierar pool temperaturer från pool till pool. Till exempel kanske en pool ägare i Florida vill hålla vattenkylare, medan en pool ägare i Maine kanske vill hålla vattnet varmt. Att nå en idealisk temperatur utan en pool värmare kan vara svårt. Utan en värmare, kan en pool vara ganska kyligt under den tidiga delen av säsongen simning. Vattnet kommer att värma upp som den utvändiga temperaturen blir varmare, men pool ägare kör risken för poolen att ha varierande temperaturer under hela dagen.

Vardagliga simning

En temperatur på 80-82 grader F kommer att vara bekväm för vardagliga simning. Poolen kommer inte vara för kallt, men vattnet kommer inte att känna ljummet. 80-82 grader temperaturområde kommer att ge en strand/lounge atmosfär. Vissa äldre människor eller barn kan hitta denna temperatur för cool, så för pooler som tillgodoser dessa grupper, en temperatur mellan 82 och 84 grader kanske fungerar bäst.

Träning eller tävlingssimning

Amerikanska RödaKorset föreslår en pool temperatur på 78 grader. Medan vissa kanske tycker det är en kall temperatur, är det bra för träning eller konkurrenskraftiga simning, eftersom kallare vatten höjer pulsen och uppmuntrar tyngre andning att hålla sig varm.

Uppvärmningskostnader

Värma en pool kan vara dyra. För att värma 1.000-square-foot pool i Miami till 80 grader för hela året kan kosta runt $2,840, enligt US Department of Energy, från och med 2009. För att värma den samma poolen i Minneapolis till 80 grader från 1 juni till slutet av September kan kosta runt $1.776. En annan faktor att ha i åtanke är att öka temperaturen i vattnet mest sannolikt kommer att öka underhållskostnader. Ett poolskydd eller en solfångare hjälp kan minska energikostnaderna.

Poolöverdrag

Poolöverdrag kan hjälpa hålla vattnets temperatur, och de kan också hjälpa minska energikostnaderna med 50 till 75 procent. Beroende på typ och storlek av slå varierar kostnaderna för ett poolskydd. En av de billigaste täcker är solar omslaget, som liknar bubbelplast. En vinyl cover kommer att pågå längre än en sol cover och en isolerad vinyl täcker ger högsta energieffektivitet. För maximal energieffektivitet, hålla poolskyddet på när poolen inte är i bruk.

Pool värmare

För att hålla poolen på en optimal, jämn temperatur, behövs en pool värmare. De tre typerna av pool värmare är sol-, gas- och värmepump. Solar pool värmeelement rekommenderas för dagligt simma med en genomsnittlig vattentemperatur 80 grader. Solenergi är gratis, och kostnaderna för att köra pump och värmare är minimala. Gasvärmare pool är den största av de tre typerna av värmare men kan hålla en jämn temperatur oavsett väder. En värmepump pool värmare är den vanligaste, särskilt för året-runt simning, och drivs elektriskt.