Tema ballong utsmyckning

En tema fest är ett utmärkt sätt att skapa en natt full av minnen. Ballonger kommer i varje färg av regnbågen och lägga till en anteckning av festlighet till någon part inredning. Det är inte svårt att skapa en look som sätter alla på partyhumör. Du måste fokusera på rätt färger, stilar och ordningen av ballonger och andra part dekorationer. Ballonger är ett billigt sätt att öka temat för någon part.

Instruktioner

•Välj två eller tre färger att förbättra temat för din fest. Till exempel, om det är en skola fest för att fira homecoming fotbollsmatch, att välja skolan färger är ett utmärkt sätt att spegla skolan anda. Kluster av ballonger med lika stora mängder av temafärger för bästa effekt.

•Consider stämningen i partiet när plocka ballonger. Skimrande eller pearlized ballonger lägga till en romantisk look till en elegant part som en bröllopsfest eller en slips affär. Neon-färgade ballonger göra en funky tillägg till en fest för en pre-tonåring och pastellfärgade ballonger är perfekta för baby eller möhippor. Svarta ballonger är inte bara för någon som firar en "över kullen" födelsedag, de skapar en elegant, klassiskt utseende i kombination med silver eller vit ballonger.

•Inköpt ballonger som är tema-orienterade om möjligt. Till exempel om partiet är en 25: e klass återträff eller någons 50-födelsedagsfest, vara noga med att inkludera dessa siffror på flera mylar ballonger i hela partiet rummet. Om du kastar en casino party, välja mylar ballonger med bilder på dice, spela kort eller ordet "jackpot" på dem.

•Tie en vikt på slutet av serpentiner att hålla ballonger på plats under festen. Du kan göra billigt bord centerpieces genom att lägga till 4-fot långa serpentiner i ett kluster av ballonger och lägga vikt så de kommer inte att flytta. En annan idé är att knyta dem till ryggen på stolarna.

•Lägg till ballonger till brevlådan i ditt hem att göra det enkelt att hitta för den part gäst. En annan idé är att omger ingången till festlokal med tema ballonger och använda dem för att markera området buffé bord eller mat.