Tecken på att ett System hemsäkerhet går dåligt

Tecken på att ett System hemsäkerhet går dåligt

Hem trygghetssystemen fungerar bra för det mesta men när de går dåligt, de kan göra rasande hela grannskapet. Årlig inspektion rekommenderas av många tillverkare som ett sätt att upptäcka och behandla eventuella problem innan de blir kritiska. Om du väljer att officiella årliga kontroller inte är vägen för dig, hålla ett öga på ditt system för att se till att du upptäcker några tecken som anger att något är fel.

Huset är Burglarized

Om du kommer hem och hitta ditt hus har varit burglarized, kan det vara ett tecken på ditt hem trygghetssystemet går dåligt. Om systemet inte är avge ett larm, måste du upprätta om ett larm lät under inbrott. Vissa hem trygghetssystemen har blinkande lampor eller andra indikatorer, som visar att de nyligen har lät ett larm. Du kan också be grannar som kanske har hört ett larm. Har ditt hus burglarized behöver inte nödvändigtvis betyda att ditt hem trygghetssystemet kommer dåliga som du bara kanske har glömt att ställa in den.

Alarmet väcker dig

Om du har vaknat mitt i natten av ett larm från ditt hem trygghetssystemet, kan det vara en stark indikation på att systemet går dåligt. Om du kontrollerar varje zon av huset och upptäck än inga inbrott har inträffat, är ytterligare ett tecken som datorn kan behöva repareras. Men innan du hoppar till den slutsatsen, måste du utesluta andra faktorer som kan vara den verkliga orsaken till larmet klingande, såsom rörlighet för husdjur, eller ens spindlar krypa över sensorerna.

Alarm kommer inte inställt

Om du ska lämna ditt hem och tycker att du inte kan utföra vad Alarm System Kritikerna kallar "bort beväpna", anger detta möjligen att systemet äventyras. Stoppa, sakta ner och försöka gå igenom din normala larm inställningen rutin igen. Du råkar hoppa över ett steg? Har du oavsiktligt tryckte på fel knapp? Har du kolla batteriet? Om du är ganska säker på att du följer rätt förfarandet för fastställande av ditt larm, och larmet kommer inte att ställa in, har systemet definitivt gått dåligt.

Andra tecken

Om pip som går bort när du anger huset är svaga eller svag klingande, är det förmodligen ett tecken på att systemet är i behov av uppmärksamhet. Om du märker skador, till exempel en trasig trådlös mottagare, eller se slitage till delar av systemet, såsom slitna trådar, detta kan orsaka fel. Om du ser fåglar som häckar på den externa boxen, kan de ha orsakat skador på systemet. En annan stark indikation på att systemet i defekt om den inte sin rutinmässiga månatliga larm test.