Taket svampen borttagning

Trätak är hållbara, men de kräver någon särskild vård. Om du har en på ditt hem, måste du vara uppmärksam på möjligheten att mögla på ditt tak och vara beredd att vidta åtgärder för att ta bort det så snart som det framkallar.

Orsakar

Taket svampen uppträder oftast på trä tak i klimat som får höga mängder av regn. Fuktigt väder och skräp på taket, som barr och blad, öka sannolikheten för mögel eller mögel växer på trä.

Borttagning

För att ta bort taket svamp, börja med att sopa undan allt skräp på taket. Du kan ofta sopa bort ytnivå av vissa mildews och formar. Därefter gäller en svampdödande behandling på taket. Kan några dagar att passera så att mögel dör och sedan sopa bort. Det är bäst att tillämpa fungicid under en tid när regn inte förväntas.

Överväganden

Tryck brickor kan användas för att ta bort svampen från tak. Försiktighet bör iakttas vid med det här alternativet eftersom styrkan av vattnet kan skada taket, lämnar efter sig spår och repor som mögel kan ange bör det tillbaka, enligt "Takläggning Instant Answers."