Taket Shingle borttagning

Taket Shingle borttagning

Dra bältros av ett tak kanske inte låter komplicerat, och den faktiska processen med att ta bort dem är inte. Dock för att förbli säker och i enlighet med lokala lagar, finns det några saker du behöver veta, göra och få innan du börja rippa de bältros av ditt tak.

Bestäm om du vill ta bort dem

Enligt HowtoShingle.com, kan du installera nya bältros på toppen av ett enda lager av gamla bältros. Om du installerar bältros kan mer än två lager djup, du äventyra integriteten för bältros och ditt tak läcka. Du bör ta bort alla gamla bältros innan du installerar den nya.

Sätta säkerheten främst

Innan du drar upp din första singel, måste du installera taket knektar och byggnadsställning plankor, som ger dig möjlighet att stå på branta tak toppar utan faktiskt står på bältros. En varm dag, bara trampa på en het singel kan orsaka grus att dra upp, vilket skapar en hala situation och kan få dig att hoppa från taket. Alltid sätta säkerheten främst.

Få tillstånd

Varje stad har en lista av byggnormer som kräver tillstånd. Till exempel, om du bor i Chester land Pennsylvania, måste du ha tillstånd om du planerar att ta bort 25 procent eller mer av ditt tak bältros. För att erhålla ett tillstånd, har du oftast att anställa en inspektör att titta på taket när den är klar. Om du börjar ta bort bältros utan tillstånd, kan du sluta med rejäl böter.

Använda en singel skrapa

Enligt Hammer Zone.com är en singel skrapa det bästa verktyget för att ta bort gamla bältros. En singel skrapa ser ut som en kol spade förutom slutet av skyffeln är tandade, så att du kan få under klapperstensstränder och dra bort naglarna att minska mängden av böjning du måste göra och påskynda processen.