Taket mögel borttagning

Mögel på taket i en tuff att nå området, och kräver rätt ingredienser för att ta bort den för mycket snabbt och enkelt. Finns även flera detaljhandel produkter, men dessa är de flesta gånger dyra och ineffektiva. Istället bör du använda naturliga, billiga ingredienser som tar bort mögel och förhindra att det uppstår i framtiden.

Tvätta taket noga

Tvätta taket för att ta bort alla bebyggda smuts och skräp är viktigt, eftersom detta gör att du kan fokusera strikt på mögel borttagning senare under proceduren. Använda power bricka eller slang att tvätta bort och skräp, och lägga till en mild lösning av flytande diskmedel (några droppar) och bakpulver (några teskedar), till ren och luktfri taket. Den är idealisk att slutföra detta mögel borttagningen på en torr, solig dag när taket kommer att torka snabbt, hindrar vattnet från att orsaka och mögel bildas.

Blekmedel

Använda en blekmedel lösning för att skrubba de mögliga områdena av taket. Blanda en lösning en del vatten, en del klorerade blekmedel och Använd en hård borste för att skrubba områden som drabbats av mögel. Detta kommer att snabbt ta bort mögel uppbyggd, medan också döda mögelsporer och desinficera området, som kommer att förhindra framtida tillväxt under en längre tid. Skölj med vatten för att avlägsna alla blekmedel eller mögel rester och släppa in luft torka.

Vinäger

Vinäger är en annan mild ingrediens som kommer att rensa mögel från taket utan att orsaka skador tak. I en hink, blanda lika delar vatten och destillerat vit vinäger. Skrubba in i tak som är drabbade av mögel och den här lösningen kommer inte bara att mögel försvinner, men vinäger kommer också att arbeta för att desinficera området, döda alla bakterier som kan leda till framtida tillväxt av mögel. Låt lufttorka och ditt tak bör förbli mögel gratis under en lång tid.