Taket fläck borttagning produkter

Taket fläckar minska curbvädjan och värdet av ett hus. Rengöring av dessa fläckar ökar överklagandet och i vissa fall livslängden på taket. Olika metoder för rengöring av tak finns, och en mängd kommersiella och industriella grade kemikalier finns att rengöra tak. Material som används i taket och orsaken till fläcken är viktiga faktorer för att fastställa vilken typ av renare för att använda. Dock orsakas de flesta fläckar av en kombination av mögel och alger.

Spraya och glömma

Denna produkt är en kemisk spray avsedd att förse husägare med en hemmafixare lösning för att ta bort och förebygga alger från växer på tak bältros. Denna produkt levereras i koncentrerad form lämplig för användning i trädgården sprutor. Det är utformat för att arbeta under en period av 6 till 9 månader och inte kommer att ge omedelbara resultat.

Blekmedel lösningar

Den bästa metoden för rengöring asfalt takpannor är en enkel lösning av blekmedel, vatten och trinatriumfosfat, enligt asfalt tak Manufacturers Association. Dessa hushåll kemikalier effektivt bort taket fläckar från asfalt takshingel men hindrar inte dem från återkommande. Husägare måste dock använda dem med omsorg för att undvika potentiella skada och skada på egendom.

Taket Brite

Taket Brite raden av taket fläck borttagning produkter syftar till att ta bort taket fläckar och hindra alger och mögel som orsakat dem från förnybara. Det är en spray-stånd kemikalie saluförs som biologiskt nedbrytbara och säkra för användning med andra typer av kemisk behandling.

Zink tak remsor

Installera remsor av zink över längden på ett tak är en alternativ metod för att rengöra taket fläckar. Dessa remsor skingra zink över taket under skyfall att döda fläcken orsakar mögel och alger. De förhindrar också mögel och alger från växer på tak. Men de är inte en permanent lösning och husägare måste ersätta dem med jämna mellanrum.