Ta bort vita vattenfläckar från duschen kakel

Hårt vatten orsakar vita fläckar på din dusch kakel. De bygger upp över tiden efter du tar en dusch eller bad och vatten har tid att stå och torka sedan. Dessa fläckar kräver mycket skurande för att ta bort. Sura rengöringsmedel kan också hjälpa ta jobbet från att ta bort dessa fläckar. Förebyggande är den bästa metoden att undvika ackumulering av de vita fläckarna och tar bara minuter om dagen.

Instruktioner

•Pour ett par koppar av vitt vin vinäger i en liten hink. Bära gummihandskar för att skydda din hud. Doppa en mjuk svamp i vinäger och gnugga svampen på fläckarna. Detta kan ta en hel del muskler om du har byggt upp fläckar. Detta kan inte ta alla fläckar av om de har byggt upp under en lång tid.

•Använd en liten mängd icke-slipande rengöringsmedel på en svamp och gnugga kakel i en cirkelrörelse. Du kan också använda en produkt som är specifikt för hårt vattenfläckar. Använda trycket för att gnugga renare i fläckar. Arbeta i 1 till 2 fot avsnitt. Låt maskinen i 30 sekunder och fortsätta skura tills du tar bort alla fläckar.

•Skölj kakel noga för att ta bort alla renare. Torka med en ren torr trasa.

Tips & varningar

  • Torka plattan med en torr handduk när du duschen för att förhindra framtida uppbyggd. Det tar bara några minuter och det sparar tid i det långa loppet.