Ta bort Vinyl överföringar från möbler

Även om vinyl överföringar är ofta förknippade med Fönsterdekaler och t-shirts, dekorera vinyl överföringar också andra föremål såsom möbler. Många människor använder vinyl överföringen mönster på möbler. Dessa sträcker sig från inredare och konsthantverkare som shoppa möbler till företagare som använder vinyl överföringar för att Visa företagslogotyper eller produktbilder. Människor vanligtvis bort vinyl överföringar till ändra den möbler utseende eller försöka reparationer efter en oavsiktlig överföring som kosmetiskt skadar en hård eller stoppade möbler yta.

Instruktioner

Hårda ytor

•Placera din hårtork, ligger på den lägsta inställningen, 3 inches från vinyl överföringen. Hetta upp hälften av design och sedan försiktigt skrapa bort det med hjälp av din plast skrapa. Upprepa på den andra halvan. Om överföringen är på glas eller en annan lika hård yta, skrapa bort det med en skrapa med rakblad i glas.

•Använd en självhäftande hårborttagning produkt eller lösningsmedel till ytan med en mikrofiberduk. Vänta en minut och sedan gnugga med din trasa för att ta bort återstående häftmassa. Upprepa efter instruktionerna på din självhäftande hårborttagning produkt eller 30 sekunder i taget som behövs.

•Wash och skölj området. Torr med en mjuk, luddfri mikrofiberduk.

•Repair någon yta skada. Om området har en mörk "fläcken", är det sannolikt resultatet av vinyl agerar som en barriär mellan den ursprungliga ytan och solljus/fukt som bleknat med omnejd inte omfattas. Målar om igen eller åter bets hela möbler pussla för att matcha den mörkare färgen eller bevara urtvättad, väderbitna utseende genom att försiktigt borsta bort fläcken (ursprungliga ytbeläggning av färg, trä färg eller lack/tätningsmedel) med fina klass stålull.

Stoppade ytor

•Heat vinyl överföringen design med din hårtork på låg temperatur. Håll torktumlaren ungefär 3 inches från området---att skydda det surrounding tyget från potentiella brännhet--- och värme tills överföringen känns varm vid beröring.

• Tryck överföring kanten med tumnageln. Om kanten peeling från tyget yta, långsamt skala bort den, reheating efter behov, när du flyttar från en sida av överföring till den andra. Om kanten inte skala från tyget, upprepa steg 1.

•Preheat en torr järn för minst 8 minuter eller understiger den högsta inställningen godkänt för den möbler klädsel tyg typ om hårtorken inte lossa överföringen från tyget.

•Tryck på vax en bit papper på den heta vinyl designen. Om papperet inte kommer att hålla fast vid överföringen, tejpa pappret på plats.

•Iron vax papper och överföring i 15-25 sekunder.

•Dra papper kanten se om överföringen har skalade från ytan. Om det har, Fortsätt att dra bort papperet för att ta bort överföringen. Om överlåtelsen förblir på stoppningen, upprepa steg 5 tills den fastnar på papperet och som du kan skala det bort.

•Blot en tyg-godkända adhesive remover eller andra lösningsmedel på tyget att ta bort eventuella kvarvarande lim/vinyl.

•Rengör klädseln med klädsel cleaner. Granska informationen om vittring i avsnitt 1, steg 4, om området överföringen visas "målat" och reparera område som önskas---re-dye klädseln eller blekna "fläcken" med en tyg blekning lösning.

Tips & varningar

  • Var alltid försiktig med dessa metoder som värme kan spricka, skala, bränna eller smälta vissa ytor. Skrapor kan orsaka etsning eller repor och lösningsmedel kan lösa upp färgen.
  • Aldrig stryka direkt på vinyl överföringen som vinyl kommer att smälta och/eller överföra till din järn stryksula.