Ta bort vax från Windows

Ta bort vax från Windows

Det kan vara möjligt att mejsla torrt vax från ett fönster med ett vasst föremål som en mejsel eller kniv, kan göra så orsaka repor och märken, eller försvaga integritet glas, orsakar det att spricka, speciellt om för mycket kraft används. I stället tar bort vaxet från Fönstren användande en säker och effektiv rengöringsmetod. Processen är måttligt lätt, och nästan alla göra det. Du behöver några husgeråd att slutföra detta projekt.

Instruktioner

•Warm vax med en bärbar trådlös värmare eller hårtork. Bifoga en förlängningssladd för att lägga till längd hår torkens sladd, om nödvändigt.

•Använd en låg värma inställning. Vinka din värmekälla över vax, med ett up-and-down mönster, tills vaxet mjuknar. Ditt mål är mjuka vaxet, inte smälta det. Kom ihåg: Värme orsakar glas för att expandera, så Undvik en hög inställning eller att man värmer på ett ställe, utan någon rörelse.

•Torka bort smält skatt med en fuktig trasa för att eliminera smetas ut. Lägg värme som behövs efter varje pass.

•Dampen en ny trasa med varmt vatten eller glasrengöringsmedel. Använd fuktig trasa för att avlägsna eventuella rester eller streck. Använd inte kallt vatten. Förändringen i temperatur kan leda till fönstret för att spricka.