Ta bort vax från trä golv

Ta bort vax från trä golv

Vackra trägolv mervärde till ditt hem och kräver mycket lite underhåll. Mycket ofta är ett färdigt trä golv endast behov av ett svep! Men ibland kan du kan behöva lite mer. Ljus har blivit mycket populära, och med det nya utbudet av inflyttningsfest dofter, de är ett självklart val för fräschar ditt hem och maskering instängdhet. Men vad händer när du spiller några det stearin på din vackra trägolv? Hur rengör du det utan strippning finish? Det är viktigt att komma ihåg att några starka kemikalier eller rengöringsmedel, kan orsaka skador på din trä. I vissa fall kan det behövas en hel trä slipning och ytbehandling. För att undvika att refinish dina golv på grund av ett vax missöde, Följ de nedanstående steg.

Instruktioner

•Vrid din hårtork till låg, och värma upp spilld stearin. Du vill värma ljuset vax precis tillräckligt för att kunna lyfta den från trä golv. Överhettning, eller helt smält stearin, bara ställer du tillbaka i borttagningen, att föra dig tillbaka till början.

•Prova lyft stearin från ditt trägolv förrän det blir mjukas upp med hårtorken. Detta kan göras genom halka nageln under vax och lyfta, eller genom att gnugga scrubbie över vaxet tills det lyfter upp.

•Fortsätt ansökningsprocessen värme med ditt hår hårtork och lyft med nageln eller scrubbie tills stearin bort helt.

•Lightly ren området med en svamp och vatten och vinäger blandningen.

•DAB området torr med en ren trasa. Vaxet är borta, och golvet är så gott som ny!

Tips & varningar

  • Det är bättre att vänta tills stearin stelnar i en härdad pöl. Försöker snabbt rengöra den kan bara sprida vaxet runt och göra det ännu svårare att ta bort.
  • Aldrig, aldrig, Använd något för att skrapa en främmande material från din trä golv! Detta kommer bara skrapa och ta bort skyddet i det drabbade området!