Ta bort trä fläcken från betong

Ta bort trä fläcken från betong är ungefär lika svårt som det blir när det kommer till hem rengöring. Beroende på huruvida förseglades i betongen efter det var hälls och tillåtet att sätta, trä fläcken kan sippra in i porös betong, att göra jobbet som mycket svårt. Sandblästring är farligt och kan skada av betong---kan du vara bättre att kasta en väderbeständig område matta över fläcken på din uteplats. Men om du inte misstycker tillämpa vissa armbåge fett och beslutsamhet, Följ dessa steg och du kanske kan ta bort den irriterande fläcken.

Instruktioner

•Prova att absorbera trä fläcken spill så snabbt som möjligt genom att hälla kattsand på plats. Låt den inställd i flera minuter, sedan sopa det bort. Motstå frestelsen att spraya bort trä fläcken med en trädgårdsslang. De flesta fläckar är oljebaserade och vattnet kommer helt enkelt smeta den över betongen.

•Mix 1/2 kopp tsk till en gallon varma vatten och blanda väl.

•Pour TSP blandningen långsamt på fläcken och låt det sitta i några minuter.

•Scrub fläcken med en nylon borsta samtidigt bär skyddsglasögon och arbetshandskar, att lägga till mer tsk lösning som krävs.

•Skölj och upprepa hälla och skura tills du är nöjd med fläckborttagning.

•Pour blekmedel eller mineral sprit på fläcken plats och Låt sitta för att ta bort någon svag, resterande färgning. Använd en borste för att skrubba fläcken med blekmedel eller sprit, skölj sedan.

Tips & varningar

  • Trinatriumfosfat, när det blandas med vatten, kan orsaka en kemisk brännskada på huden. Alltid bära skyddsglasögon, arbeta handskar och en långärmad tröja och byxor när du arbetar med tsk. Hålla tsk och andra rengöringsprodukter från barn och husdjur. TSK kan missfärga möbler, målarfärg och metal. Ta bort alla utemöbler, krukor och andra dekorationer från uteplatsen innan du försöker skrubba betong med tsk.