Ta bort tejp från ett skrivbord

Ta bort tejp från ett skrivbord

En automat av klar tejp är en stapelvara i många skrivbord lådor. När det fastnar på ytan av skrivbordet, kan det vara svårt att ta bort den helt. Ju längre det stannar på skrivbordet, desto svårare blir det att ta bort limmet. Materialet i skrivbordet spelar också en roll i sanering. Wood skrivbord kör faran av att ha sin finish störs under tejp borttagning. Metall är mindre benägna att skada, men målade metallytor kan lida paint flisning. Ta bort tejpen ordentligt hjälper till att förhindra skador och får skrivbordet tillbaka till ser ut som nya.

Instruktioner

•För på nageln under tejp och lyft upp ena hörnet. Dra bort skrivbordet långsamt, som tar bort mer lim och förhindrar bandet från att dra upp färg.

•Combine en skvätt diskmedel med en gallon varmt vatten. Blöt en trasa i det tvål och vattnet och sedan vrida ur överflödig fukt.

•DAB återstående limmet med en våt trasa, grundligt blötläggs. Gnugga försiktigt när det fuktas, att ta bort så mycket lim som möjligt. Torka ytan torr.

•DIP en andra duk i ett lösningsmedel, som tändvätska eller gnugga alkohol. Tryck på lösningsmedlet på limmet och hålla den på plats tills limmet löses upp, vanligtvis inom två eller tre minuter. Återanvända lösningsmedlet vid behov.

•Wash området en andra gång med tvålvatten, att ta bort någon återstående lösningsmedel. Torka bordet.

Tips & varningar

  • Testa lösningsmedel på en inconspicuous areal av skrivbord först att se till att de inte skadar möblerna.