Ta bort svart färg fläckar

Ta bort svart färg fläckar

Ta bort svart färg fläckar kan vara en svår uppgift om du inte är förberedd. Dye fläckar måste riktas omedelbart för bästa resultat. I en perfekt värld, skulle vi alla ha en fläck borttagning kit praktiskt på ett ögonblick meddelande. I verkligheten fungerar det inte alltid så. Lyckligtvis, du förmodligen redan har en arsenal av fläcken att bekämpa produkter i ditt kök och badrum att bysten att svart färg fläck.

Instruktioner

•Torka bort så mycket av den svarta färgen som du kan med en ren vit trasa. Börja på ytterkanterna på fläcken och arbeta mot centrum. Ta bort överflödig färg från ytan av fläcken kommer att förhindra spridning av färgen när du städning.

•Combine en matsked maträtt tvättmedlet, en matsked vinäger och två koppar kallt vatten. Använda alltid kallt vatten vid rengöring fläckar, varmt eller hett vatten kan faktiskt ställa svarta färgen och göra fläcken värre. Blot blandningen på fläcken, vänta fem minuter och blot igen. Fortsätta blotting med en ren trasa doppad i denna blandning i 30 minuter.

•Blot med en ren trasa och lite kallt vatten. Fortsätta blotting tills alla fukt är borta. Om fläcken fortfarande är, gå vidare till nästa steg.

•Använd några gnugga alkohol till en bomullstuss och dab svart fläcken tills den försvinner. Upprepa med ren bomull bollar tills fläcken har tagits bort fullständigt. Torka med en ren trasa och kallt vatten för att avlägsna all överskottsfukt. Om du fortfarande kan se fläcken gå vidare till nästa steg.

•Combine en tesked av diskmedel, en matsked av ammoniak och två koppar kallt vatten. Blot blandningen på fläcken, vänta fem minuter och blot igen. Fortsätta blotting med en ren trasa doppad i denna blandning i 30 minuter.

•Blot med en ren trasa och lite kallt vatten. Fortsätta blotting tills alla fukt är borta.

Tips & varningar

  • Aldrig blanda ammoniak med blekmedel när du försöker ta bort en fläck. Röken kan vara farlig och även med dödlig utgång.