Ta bort spill från en smidig Top spishäll

Ta bort spill från en smidig Top spishäll

Rengöring smidig top kaminer regelbundet förhindrar behovet av intensiv rengöring. Lämnar spill, kan mat eller fett på intervallet orsaka fula fläckar som kan bli permanent. Ta bort spill från spishäll snabbt att göra rengöring enkelt. Lämnar utsläppet på intervallet kan resultera i en tjock och brände på fläcken som behöver noggrann borttagning att förhindra förstör smidigt upp. Rengöra apparaten ordentligt förlänger dess livslängd och håller apparaten attraktiva.

Instruktioner

•Vrid av alla brännare. Låt smidigt upp att svalna helt innan torka upp spill förhindra bränna dina händer. Fukta en handduk med vatten och torka upp spill snabbt.

•Ta bort alla kvardröjande rester med tvål och varmt vatten. Torka av utsläppet med en ren tvättlapp. Skölj glaskeramikhäll med rent vatten och torka ytan med en handduk.

•Stir 4 msk bikarbonat i 1 kvart av varmt vatten för att avlägsna tuffa spill. Skrubba på glaskeramikhäll med en nonabrasive svamp. Alltid spola bakpulver lösning med rent vatten att förhindra lämnar några rester efter. Torka glaskeramikhäll med en handduk.

•Använd en kommersiell smidig spishäll med renare att spisen om utsläppet återstår. Tillverkaren spis för en rekommenderad produkt att använda. Läs alltid anvisningarna på renare noggrant innan du använder den.

•Ta bort tjocka-brände spill med ett rakblad. Håll rakbladet mot oljeutsläpp i 30-graders vinkel och långsamt skrapa fläcken av stovetop. Skölj med en fuktig trasa för att ta bort rester.

Tips & varningar

  • Ta alltid bort spill innan du slår på brännaren eftersom de kan bli permanent.
  • Aldrig använda slipverkan stålull eller andra hårda städare på ytan av smidig cooktops eftersom de kommer att skrapa på ytan.